Menu

Bewegingsmelder met camera

Vergroot de pakkans van inbrekers met de bewegingsmelder met camera

Bewegingsmelder met cameraDe bewegingsmelder met camera werkt op een batterij en maakt alleen beelden als het alarmsysteem is ingeschakeld. De passieve infrarood (PIR) melder bevat een camera geschikt voor binnenshuis om visuele beelden te maken. Bij inbraak of op verzoek van u als eigenaar maakt de bewegingsmelder met camera een aantal beelden snel achter elkaar die naar het bedieningspaneel van uw alarmsysteem worden verstuurd en Bewegingsmelder met camera voorbeeldvervolgens in uw app te zien zijn. Door de wit licht bescherming kunnen inbrekers de camera niet omzeilen als er in geschenen wordt met een zaklamp. Ook in het donker maakt de discrete IR (infrarood) flitser beeldvorming mogelijk tot 10 meter afstand. Vervolgens worden de beelden via GPRS of via een IP adres overgebracht naar een externe server of een naar de meldkamer waar de software wordt opgeslagen. U als eigenaar kan de beelden overal bekijken via de Feenstra app op uw smartphone of tablet.

Voordelen bewegingsmelder met camera

  • PIR dekking tot 12 meter mogelijk
  • Discrete IR flitser maakt beeldvorming in volledige duisternis mogelijk tot 10 meter
  • Beelden bekijken via de Feenstra app
  • Aan te sluiten op elk alarmsysteem van Feenstra

Bewegingsmelder met camera aansluiten op uw alarmsysteem

Feenstra verkoopt draadloze bewegingsmelders met camera van RISCO. De bewegingsmelder met camera wordt door onze beveiligingsmonteur aangesloten op uw Feenstra alarmsysteem. De bewegingsmelder met camera werkt op twee CR123 3V Lithium batterijen met een extra lange levensduur van 3 jaar. Deze batterijen worden gratis meegeleverd bij aanschaf van de bewegingsmelder met camera.

Certificeringen

Technische specificaties

  • Batterijtype: CR123 3V Lithium
  • Formaat melder: 132 x 67,5 x 56 millimeter
  • Zichtveld: H 90° V 71°
  • Cameratype: CMOS digital image sensor
  • Filtering: Wit licht bescherming

Bestellen bewegingsmelder met camera

De kosten van een bewegingsmelder met camera bedragen € 199,-. De prijs is inclusief 3V Lithium batterijen en installatie door onze monteur. Bij aanschaf van een alarmsysteem bij Feenstra of tijdens een onderhoudsbeurt van uw alarmsysteem kunt u bij de beveiligingsmonteur aangeven dat u graag één of meerdere bewegingsmelders met camera wenst. 

Wilt u een component los bestellen?
Dan betaalt u naast de kosten voor de bewegingsmelder met camera ook € 60,- aan voorrijkosten. Een component los bestellen is alleen telefonisch mogelijk; bel: 088 - 6660666 of bekijk alle huisbeveiligingscomponenten.