Cv-ketel onderhoud en installatie Zaanstad

Cv-ketel onderhoud in plaatsen als Zaandam en Wormerveer

Feenstra is de vertrouwde naam voor cv-ketel onderhoud in de regio Zaanstad. Onze monteurs zijn dagelijks in de hele Zaanstreek aan het werk om cv-ketels te onderhouden en juist af te stellen; van Krommenie tot Wormerveer en van Oostzaan tot Zaandam. Daarnaast verrichten we in de Zaanstreek cv-onderhoud voor grote partijen als woningcorporatie Rochdale. De onderhoudswerkzaamheden die wij leveren, zorgen dat uw cv-ketel langer meegaat en helpen storingen en reparaties te verhinderen. Doordat we ook zorgen dat uw ketel optimaal is afgesteld, zal deze zuiniger functioneren, wat resulteert in een lagere energierekening. Hierdoor is cv-onderhoud een uitgave die zichzelf snel terugbetaalt.

Cv ketel onderhoud Zaandam

Cv-installatie

Wilt u uw cv-ketel vervangen, dan kunt u ook in Zaandam een cv-ketel kopen bij Feenstra. Wij verkopen alle A-merken cv-ketels en voorzien u graag vrijblijvend van deskundig advies. U kunt hiervoor ook gebruik maken van onze online ketelkiezer. U zult zien dat de grootte en het type woning een grote rol spelen bij het kiezen van een ketel. Woont u bijvoorbeeld in een knusse rijtjeswoning in Zaandam, dan heeft u een ketel met een kleiner vermogen nodig dan wanneer u voor een grote, vrijstaande woning in Wormerveer een cv-ketel zou kopen. Als vertrouwd cv-installateur installeren we elke nieuwe ketel met zorg en nemen we uw oude ketel mee. Op iedere nieuwe ketel verlenen wij twee jaar garantie.

Doe nu de Ketelkiezer

Cv-ketel leasen

Een cv-ketel huren of leasen is een goed alternatief voor mensen die wel een nieuwe cv-ketel willen, maar niet willen worden geconfronteerd met een grote uitgave of onvoorziene kosten. In deze constructie betaalt u maandelijks een vast bedrag dat alle kosten dekt: aanschaf, storingsdienst, thermostaat en onderhoud. Dit betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. En u blijft flexibel. Verhuist u bijvoorbeeld binnen de Zaanstreek van Krommenie naar Oostzaan, of verlaat u de regio helemaal? Dan zit u niet vast aan de huur. Na een jaar kunt u het contract maandelijks beëindigen.

Cv-ketel storing Zaandam

Als u last heeft van een cv-storing in Zaandam of omgeving is dat heel vervelend. U heeft geen warm water en zit mogelijk in de kou. Gelukkig kunt u ons in zo’n geval 24/7 bereiken. Dankzij onze nabijgelegen vestiging in Amsterdam kunnen onze monteurs snel in de regio Zaanstad zijn om een cv-reparatie te verrichten. Wij voeren elke cv-reparatie zo snel mogelijk maar ten minste binnen 24 uur uit.

Over Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Kachels werkten nog op steenkool en steenolie toen Feenstra als familiebedrijf werd opgericht. Dat was in 1947, in Sneek. Twaalf jaar later, in 1959, vond er iets ingrijpends plaats. Nabij Slochteren werd een gasbel ontdekt. Die ontdekking zou het begin betekenen van een nieuw tijdperk in Nederland. Ook voor Feenstra.

Waarom kiezen voor Feenstra

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd in de buurt
  • Gecertificeerde vakmensen

Keurmerken Feenstra

4scios Zaandstad
Techniek Nederland Zaanstad
KvINL Zaanstad
KM komo Zaandam

Reviews van Feenstra uit Zaandstad

8,4/10

Goed | 2657 beoordelingen

84% van onze klanten beveelt ons aan.

Alle beoordelingen

"Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactietijd en de correcte afhandeling van de installatie van onze nieuwe huurketel d.d. 9 november j.l."