Bewegingsmelder

Pir bewegingsmelder

Een bewegingsmelder zorgt er voor dat een eventuele inbreker snel wordt ontdekt. Het bereik van een bewegingsmelder is ongeveer 10 tot 12 meter en reageert niet op kleine en middelgrote huisdieren (tot ca. 30 kilo). De bewegingsmelder van Feenstra bevat een sensor die elke beweging signaleert. Deze bewegingsmelder, ook wel bewegingssensor of passief infrarood melder genoemd, wordt aangesloten op het Feenstra draadloze alarmsysteem. Als de bewegingsmelder beweging en/of warmte waarneemt zal het alarmsysteem worden geactiveerd en gaat het alarm af. 

Bewegingsmelder

Bewegingssensor met camera

Naast de reguliere bewegingsmelder heeft Feenstra ook een bewegingsmelder met camera. Deze maakt bij beweging snel drie foto's achter elkaar, zodat u via de app kunt bekijken waardoor de bewegingsmelder afging. Bij een mogelijke inbraak heeft u dan gelijk bewijs in handen, waardoor het makkelijker is om inbrekers op te sporen.

Bewegingsmelder aansluiten

Een bewegingsmelder is één van de tientallen componenten die u bij aanschaf van een Feenstra alarmsysteem kunt bijbestellen. Door het afschrik effect dat een bewegingsmelder teweegbrengt, is aanschaf zeker aan te raden voor optimale beveiliging van uw huis. Het alarmsysteem en de bewegingsmelder is bij aanschaf altijd inclusief installatie.

Mogelijkheden alarmsysteem bekijken

 • Professionele installatie
 • Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen
 • Verbinding met bemande meldkamer
 • Eenvoudige bediening via de app

Kies uw alarmsysteem met bewegingsmelder componenten

AlarmBasis kopen

Inclusief app

Feenstra FlexHuur huisbeveiliging

Vanaf 975,-

Basisstation + 5 componenten 1 jaar aansluiting bemande meldkamer Beveiligd tegen sabotage Uit te breiden tot 32 componenten 24/7 Service aan huis bij storing Installatie (t.w.v. € 199,-)

AlarmBasis kopen

3 maanden 50% korting

Flexhuur 1 jaar

Extra sensoren tegen eenmalig tarief

Alarmsysteem Compleet Beveiliging

33,75 per maand

Installatiekosten 299,-

Na 1 jaar per maand opzegbaar Extra componenten tegen eenmalig tarief Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service Bemande meldkamer in NL Beveiligd tegen sabotage Uit te breiden met 32 componenten

Flexhuur 1 jaar aanvragen

3 maanden 50% korting

Flexhuur 3 jaar

Borg certificering mogelijk

Alarmsysteem Royaal

33,75 per maand

Installatiekosten 99,-

Na 3 jaar per maand opzegbaar Extra componenten tegen eenmalig tarief Periodiek een onderhoudsbeurt & 24/7 service Bemande meldkamer in NL Beveiligd tegen sabotage Uit te breiden met 32 componenten Borg certificering mogelijk

Flexhuur 3 jaar aanvragen

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Techniek Nederland
 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • Borg certificaat beveiliging
 • ACN logo
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
 • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra