ATAG One

Slimme thermostaat ATAG One

De gebruikersvriendelijke thermostaat ATAG One maakt het mogelijk om uw woning efficiënt en geheel naar uw wens te verwarmen. De slimme thermostaat is op afstand bedienbaar via de app en gebruiksvriendelijk ontworpen. Ook geeft de ATAG One storingen weer van uw cv-ketel en of u bijvoorbeeld de cv-ketel moet bijvullen als de waterdruk te laag is. De draadloze thermostaat is abonnementsvrij, dus u zit niet aan maandelijkse kosten vast. Kies nu de slimme thermostaat ATAG One bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + ATAG One kopen

ATAG One slimme thermostaat

  • Gemakkelijke bediening op afstand
  • Autoalert: meldt cv-ketel storingen
  • Heeft klokprogramma's
  • Instelbare weersafhankelijke regeling

Programmeert zichzelf. Bespaart energie.

Tijdelijk gratis ATAG One slimme thermostaat

Koopt u een ATAG A244EC, E325EC, i28EC of i36EC cv-ketel inclusief all-in service, krijgt u nu een gratis ATAG One slimme thermostaat cadeau. De ATAG One is een draadloze design thermostaat, die via de app op afstand bedienbaar is. Ook in het geval van storingen geeft de slimme thermostaat een melding. Met de ATAG One komt u nooit meer thuis in een koud huis.

 

ATAG cv-ketel + gratis ATAG One

Leer de ATAG One kennen

De thermostaat communiceert draadloos waardoor hij overal in huis te monteren is en via de app kunt u waar u ook bent de temperatuur in huis bedienen. De slimme thermostaat heeft ook een functie die merkt als de open haard aan is, waarna hij de warmtetoevoer van de cv-installatie automatisch verlaagt.

ATAG One thermostaat kopen

De ATAG One kunt u aanschaffen bij een nieuwe ATAG cv-ketel en kost € 249,-. De slimme thermostaat wordt dan ook gelijk geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

 Bestel de ATAG One bij een cv-ketel

Installatie van de ATAG One

Aanschaf van een slimme thermostaat is altijd inclusief montage. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de ATAG One.
  • Controleren of uw ATAG One goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

De ATAG One is geschikt voor alle ATAG cv-ketels uit de Q-, E- en A-serie geproduceerd vanaf 2010, met uitzondering van de Q-Solar. Download hier de handleiding van de ATAG One.

Vloerverwarming aansturen met een slimme thermostaat

Wilt u de temperatuur van uw vloerverwarming in huis regelen, dan is een kamerthermostaat de meest simpele oplossing. Echter, alleen de warmte van de kamer waar de thermostaat geplaatst is kan hiermee gegarandeerd worden. Beter is het om te kiezen voor een slimme thermostaat zoals de ATAG One. Hiermee kunt u middels de zoneregeling de temperatuur in huis instellen per vertrek.

Meer over vloerverwarming

ATAG thermostaat