Drie scenario's voor een aardgasloze toekomst

Ik wil zélf van het aardgas af. En vlug een beetje!
Gerelateerd

Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for BvdSteeg
  BvdSteeg 2 jaren geleden

  In de Middellandse zee bij Egypte is een gasvoorraad gevonden van 10 x Groningen.

 • Gravatar for gerard roomer
  gerard roomer 3 jaren geleden

  ik mis de aanpassing voor elektrisch koken , aanpassing meterkast ??

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare gerard roomer 3 jaren geleden

   Beste Gerard,

   Bedankt voor uw reactie. Neem een kijkje via de volgende linken. Mocht u naar aanleiding van de links nog vragen hebben, dan vernemen wij graag van u.

   https://www.feenstra.com/zorgelooswonen/alles-wordt-elektrisch https://www.feenstra.com/zorgelooswonen/overstap-naar-elektrisch-fornuis

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Harry Waal
  Harry Waal 4 jaren geleden

  Waterzijdig inregelen radiator mogelijk ?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Harry Waal 4 jaren geleden

   Beste meneer Waal,

   Op dit moment is het alleen mogelijk om de installatie waterzijdig in te regelen in combinatie met het aanschaffen van een cv ketel. Wij bieden dit niet aan als los product.

   Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected]

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Jan Halsema
  Jan Halsema 4 jaren geleden

  Ik heb net een nieuwe CV besteld bij Feenstra en had bij de offerte aanvraag wel vragen in die richting gesteld. Ik kreeg het antwoord dat het voorlopig niet zo’n vaart zal lopen en Feenstra er boven op zit als er nieuws is. Dat geloof ik direct, maar vraag mij nu af waarom ik geen advies heb gekregen dat het wellicht verstandig is om de optie van huren af te wegen.

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Jan Halsema 4 jaren geleden

   Beste meneer Halsema,

   Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons.

   Er zijn op dit moment verschillende opties voor het installeren van een nieuwe cv-ketel. In uw bericht geeft u aan dat u een nieuwe cv-ketel heeft besteld. Mocht de cv-ketel nog niet geïnstalleerd zijn en twijfelt u of u een nieuwe cv-ketel wil kopen of huren, dan adviseer ik u direct te bellen naar 088 8455 035.

   De adviseur informeert u verder naar de mogelijkheden. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] Wij ontvangen dan graag uw adresgegeven en telefoonnummer waarop u het beste te bereiken bent.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for S.A. Hiti
  S.A. Hiti 4 jaren geleden

  Ik ben op het internet uw site tegengekomen. N.a.v een artikel op Linkedin ben ik mij er ook maar in gaan verdiepen.
  Ik heb een woning van voor 2000 en wil graag op de hoogte gehouden worden van alle overheidsregelingen
  en de maatregelen die ikzelf kan nemen.
  Mvg. S. Hiti

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare S.A. Hiti 4 jaren geleden

   Beste meneer, mevrouw Hiti,

   Fijn om te vernemen dat u middels onze platform op de hoogte gehouden wil worden over alle overheidsmaatregelingen en de maatregelen omtrent de energietransitie. U kunt zich middels de volgende link aanmelden voor onze nieuwsbrief https://www.feenstra.com/klantenservice/nieuwsbrief/inschrijven/
   Daarnaast is het ook mogelijk om bij uw eigen gemeente de nodige informatie in te winnen.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Rob Prins
  Rob Prins 4 jaren geleden

  Ik vind dat er vooral geïnvesteerd moet worden in technische verbeteringen van duurzame artikelen. Waarom heeft een inductie kooktoestel nog steeds een aansluitwaarde van 7kw? Belachelijk gewoon. En de warmtepompen gebruiken veel elektra wat in kolen- en gascentrales wordt opgewekt. Als we allemaal warmtepompen gaan gebruiken en elektrisch gaan koken dan gloeien de elektrakabels in de grond. Zelf heb ik zonnepanelen. En wat doe ik ermee? Ja: terugleveren aan het net.
  Ik geloof meer in het methaniseren van CO2 met elektra opgewekt met offshore windmolenparken. Dat pomp je het fantastische gasnetwerk in.
  Maar eerst maar eens de neuzen dezelfde kant op. Zo lang er nog recalcitrante overheidsinstanties zijn komt er geen spaan van terecht. Ook de vervuiler moet betalen. Helaas wordt de rekening bij de burger gelegd inclusief 21% btw.

 • Gravatar for S
  S 4 jaren geleden

  In de landen om ons heen schakelen ze over op aardgas; waarom zouden wij er dan van af moeten. Fatsoenlijk isoleren zou al een hele vooruitgang zijn

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare S 4 jaren geleden

   Beste meneer, mevrouw,

   Met het oog op de energietransitie is het belangrijk om de energie vraag te beperken. Denk hierbij aan isolatie, vloerverwarming, energie zuinige pompen en gebruik van ledverlichting. Stap voor stap naar een duurzame woning begint inderdaad bij het isoleren. Hoe is uw woning geïsoleerd? U kunt ook altijd een kijkje nemen op de volgende twee links. https://www.feenstra.com/zorgelooswonen/begin-zelf-met-de-energietransitie, https://www.feenstra.com/zorgelooswonen/duurzaam-investeren-of-slim-afwachten

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Cees Broeksma
  Cees Broeksma 4 jaren geleden

  Wanneer komt er eens een eind aan die belachelijke hysterie van `van het aardgas af`, co2 uitstoot enz. Doe in ieder geval een poging om wat serieuzer en genuanceerder zaken te benaderen en doe niet mee aan die vreselijke media hype. Sterkte!
  Cees Broeksma

  • Gravatar for S
   S Cees Broeksma 4 jaren geleden

   Gelijk heeft u

 • Gravatar for Kris
  Kris 4 jaren geleden

  Het klimaatakkoord is een sigaar uit eigen doos, vooral gesteund door steenkolen lobby,
  Er zijn verschillende oplossingen en we moeten ons niet blindstaren op all electric! Reduceren van co2 gebeurt dan niet. Reden? Omdat maar 7% groene electriciteit is. De resterende 93% komt door steenkolen. Bijna drie maal zo vervuolend dan aardgas. Dat lees je nergens terug. Meer weten? Ik kom het graag bespreken met facts en cijfers en alle informatie,

 • Gravatar for Peterman
  Peterman 4 jaren geleden

  Van het gas af ? Waarom? De electriciteit die we straks massaal nodig hebben komt echt ook van gas en kolencentrales uit het oosten. Er wordt een verkeerd verhaal verteld aan de mensen dat is een veel groter probleem! De idiote versnelling om nu ineens maar alles anders te moeten doen is absurt, je kunt prima bestaande technieken perfectioneren en er voor zorgen dat je een gebalanceerde energievoorziening krijgt.