Nieuwe cv-ketel?

10 Kooptips voor een nieuwe cv-ketel (+ 1 Huurtip)

Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Koppenhol
  Koppenhol 2 maanden geleden

  Leuk artikel.maarrrrrrr :dat idee van zuiniger nieuwe ketel aan te schaffen had ik ook en bestelde eind Mei 22. Een nieuwe kachel plus nieuwe thermostaat,
  I keer antwoord gehad daarna NIETS meer vernomem. In Juni, Juli en Augustus herinneringen geschreven maar TOTAAL geen reactie. Wat gaat Feenstra tich slecht met zijn klanten (al 13 jaar!) om.

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Koppenhol 43 dagen geleden

   Beste heer/mervouw,

   Heel vervelend om te horen dat dit zo verlopen is. Als u wilt dat wij hier nog achteraan gaan ontvangen wij graag een mail met uw gegevens, dit kan naar [email protected] Dan gaan wij hier achter aan voor u.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Henk
  Henk 12 maanden geleden

  Zijn er al prijzen bekend van de hoge temperatuur warmtepompsysteem die medio volgend jaar op de mark komt.
  Mvg,henk

 • Gravatar for Bekkering
  Bekkering 13 maanden geleden

  geven jullie ook advies over boilers?

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   Feenstra Webcare Bekkering 13 maanden geleden

   Beste meneer/mevrouw,

   Dit doen wij zeker. Hiervoor kunt u het best even bellen naar 088-8455000, dan kunnen wij een terugbelverzoek maken voor de desbetreffende afdeling. Ook kunt u een mail sturen naar [email protected] met uw gegevens, dan sturen wij dit voor u door.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Oord Jan
  Oord Jan 13 maanden geleden

  gisteren lees ik dat u eind volgend jaar een nieuw ontwikkelde warmtepomp (waarvan 20 exemplaren nu uitgeprobeerd worden) gaat laten produceren.
  Ik vind dit in dit verhaal niet terug.

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Oord Jan 13 maanden geleden

   Beste meneer Oord,

   Bedankt voor uw reactie, dit artikel is echter van 14 november 2019. Deze is dus niet helemaal up to date meer met de nieuwste ontwikkelingen van nu.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for MJK
  MJK 13 maanden geleden

  Recent hebben wij een nieuwe cv-ketel aangeschaft (moet nog geplaatst). Hiervoor hadden we ook met Feenstra contact opgenomen. Echter we moesten €200,- betalen om de situatie op te laten nemen zodat ze een passende offerte konden doen. Betaald offerte opstellen noemen we dat. Om deze reden hebben wij niet voor Feenstra gekozen.

 • Gravatar for Wil Mommers
  Wil Mommers 22 maanden geleden

  Had al een mail naar jullie gestuurd om een afspraak te maken echter krijg ik een mail om overal foto s van te maken ?? ik wil gewoon dat er iemand met verstand van zaken langs komt voor het juiste advies ter plaatse ( en niet om een zelfde ketel terug te hangen

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Wil Mommers 21 maanden geleden

   Beste meneer, mevrouw Mommers,

   Bedankt voor uw bericht. Wij komen graag in contact met u, zodat wij advies op maat kunnen geven. Ziet u kans om ons een e-mail te sturen naar [email protected]? Wij ontvangen graag uw adresgegevens en telefoonnummer waarop u het beste op te bereiken bent. Wij wachten uw e-mail af zodat wij aan de slag kunnen gaan.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Rik M
  Rik M 3 jaren geleden

  Goed dat het advies helder en eerlijk is en niet gericht op het verkopen van zo veel mogelijk ogenschijnlijk klimaatvriendelijke, maar eigenlijk vaak nog te te dure en niet renderende oplossingen. De huuroptie is ook een mooi alternatief voor geval je niet zeker bent. Gemeenten moeten eind van dit jaar hun klimaattransitie visie uitgewerkt hebben. Dat houdt in dat er alleen nog maar een visie ligt die ervoor moet zorgen dat in 2030, 20 % van de woningen aardgasvrij is. Er wordt dan vooral gekeken naar laaghangend fruit. Dat zit vooral besloten in woningbouwverenigingen met grotere pakketten aan bij elkaar gebouwde woningen. Wijken waar een veel individueler en diffuus beeld heerst ten aanzien van de kansen en mogelijkheden om de huizen aardgasvrij te maken, komen dan veel later aan de beurt. Een nieuwe ketel op gas kan nog makkelijk aangeschaft worden, voordat het aardgasvrij werkelijk op de stoep staat.

 • Gravatar for van son
  van son 3 jaren geleden

  hallo,een vraag ik huur een cv.ketel bij jullie sinds 2012.kan die ook kopen,of een nwe laten plaatsen,samen met zonnepannelen.ps dat zijn onze toekomst plannen.voor de goede service tot op heden.mvg jan

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare van son 3 jaren geleden

   Beste meneer, mevrouw Son,

   Met het oog op de energietransitie zijn dat hele mooie toekomstplannen.
   Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u dan advies op maat geven. Ziet u kans om ons te voorzien van uw volledige adresgegevens en telefoonnummer? Alle gegevens kunt u e-mailen naar [email protected] Uw e-mail zien wij graag tegemoet.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

 • Gravatar for Feenstra Webcare
  moderator
  Feenstra Webcare 3 jaren geleden

  Beste meneer De Boer,

  Waterzijdig Inregelen is een service waarbij het verwarmingssysteem zodanig afgesteld wordt dat altijd de juiste hoeveelheid warm water op de juiste snelheid door de radiatoren stroomt. Op die manier worden ruimtes gelijkmatiger warm en verbeteren we het wooncomfort. Ook hoeft de cv-ketel minder piekprestaties te leveren en kan er tot 20% bespaart worden op de energiekosten voor verwarming. Hoe het precies werkt kunt u zien middels een klink op de volgende link: https://youtu.be/Vfl68dcl1hk.

  Op dit moment is het alleen mogelijk om de installatie waterzijdig in te regelen in combinatie met het aanschaffen van een cv-ketel. Wij bieden dit niet aan als los product.

  Met vriendelijke groet,
  Feenstra Webcare

 • Gravatar for Rob de Boer
  Rob de Boer 3 jaren geleden

  Wat is in godsnaam waterzijdigingeregeld?