Kies voor een boiler of geiser voor warm water

Is de verwarming in uw woning centraal geregeld of heeft u een soloketel voor warmte? Dan heeft u een toestel nodig dat uitsluitend zorgt voor warm water uit de kraan. Geisers en boilers zijn toestellen die zorgen voor warm water in huis. Deze hangt u op in de keuken en/of badkamer, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van warm water uit de kraan. De geisers en boilers uit ons assortiment kunt u huren of kopen. En wist u dat u bij aanschaf van een zonneboiler of warmtepompboiler ook subsidie kunt krijgen?

Gelijk naar de webshop

Elektrische boilers

Boilers (warmwaterketels) hebben een voorraadvat met warm water. Dit wordt warm gehouden tot het water wordt gebruikt. Voordeel hiervan is dat u nooit lang hoeft te wachten op warm water uit de kraan. De meest voorkomende types zijn: elektrische boilers, gasboilers, zonneboilers en de moderne keukenboilers die direct kokend water leveren. 

Alles over boilers

Geisers

Een geiser (doorstroomverwarmer) zorgt voor warm water, waarbij het water pas wordt opgewarmd als de warm waterkraan wordt aangezet. Dit heeft als voordeel dat er geen energie verspild wordt voor het onnodig warm houden van water in het voorraadvat. Ook kunnen ze een onbeperkte hoeveelheid warm water leveren.

Alles over geisers

  • Veilig met elektrische ontsteking
  • Keuze uit kopen of huren
  • Betaling achteraf
  • Ruim aanbod

Zonneboiler warm water

Zonneboilers

Een zonneboiler werkt hetzelfde als een traditionele boiler met voorraadvat. Het enige verschil is dat een zonneboiler gebruik maakt van de warmte van zonlicht. Hiervoor wordt een zonnecollector geplaatst op het dak welke het zonlicht opvangt en het water verwarmd. Door een zonneboiler in te zetten voor warm water wordt het milieu gespaard en bespaart u energie. Voor een zonneboiler kunt u een subsidie aanvragen die wel oploopt tot € 2000,-!

Alles over zonneboilers

Warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een boiler die werkt volgens hetzelfde principe als een warmtepomp. Het apparaat gebruikt warmte uit de lucht om water naar een hogere temperatuur te brengen. Doordat een warmtepompboiler geen gas maar ventilatielucht gebruikt om water te verwarmen, zal uw energierekening een stuk lager uitvallen. Tevens is de warmtepompboiler niet alleen goed voor uw portemonnee; met deze duurzame oplossing vermindert u uw CO2-uitstoot namelijk ook aanzienlijk!

Meer over de warmtepompboiler

Warmtepomp boiler