Menu

Kies voor een boiler of geiser voor warm water

Is de verwarming in uw woning centraal geregeld of heeft u een soloketel voor warmte? Dan heeft u een toestel nodig dat uitsluitend zorgt voor warm water uit de kraan. Geisers en boilers zijn toestellen die zorgen voor warm water in huis. Deze hangt u op in de keuken en/of badkamer, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van warm water uit de kraan. De geisers en boilers uit ons assortiment kunt u huren of kopen. En wist u dat u bij aanschaf van een zonneboiler ook subsidie kunt krijgen?

Gelijk naar de webshop

  • Veilig met elektrische ontsteking
  • Keuze uit kopen of huren
  • Betaling achteraf
  • Ruim aanbod

Elektrische boilers

Boilers (warmwaterketels) hebben een voorraadvat met warm water. Dit wordt warm gehouden tot het water wordt gebruikt. Voordeel hiervan is dat u nooit lang hoeft te wachten op warm water uit de kraan. De meest voorkomende types zijn: elektrische boilers, gasboilers, zonneboilers en de moderne keukenboilers die direct kokend water leveren. 

Alles over boilers

Geisers

Een geiser (doorstroomverwarmer) zorgt voor warm water, waarbij het water pas wordt opgewarmd als de warm waterkraan wordt aangezet. Dit heeft als voordeel dat er geen energie verspild wordt voor het onnodig warm houden van water in het voorraadvat. Ook kunnen ze een onbeperkte hoeveelheid warm water leveren.

Alles over geisers