Menu

Verwarmingsketel

Voor verwarming en warm water

Nieuwe verwarmingsketel

Een verwarmingsketel wordt ook wel combiketel, hr-ketel of cv-ketel genoemd. Een verwarmingsketel zorgt voor verwarming in uw woning en warm water uit de kraan. Er bestaat ook nog een soloketel, deze levert alleen de warmte in uw huis. Het warme water moet dan uit een aparte boiler of geiser komen. Doorgaans gaat een ketel zo'n 12 à 15 jaar mee, daarna moet deze vervangen worden. Tegenwoordig wordt in de meeste woningen een hr verwarmingsketel geplaatst. Hiermee krijgt u een rendement van meer dan 100%, zodat u minder aan energiekosten kwijt bent. Wij geven u graag advies voor de beste cv-ketel voor uw woning.

Advies verwarmingsketels

Waarom kiezen voor een verwarmingsketel

. Verwarmt én zorgt voor warm water
. Energiezuiniger dan een vr-ketel
. Compacter dan soloketel
. Duurzaam; gaat lang mee
. Compact vormgegeven
. Stille werking

Verwarmingsketel onderhoud

In een verwarmingsketel komen elektriciteit, water en gas samen, hierdoor is het erg belangrijk dat deze goed onderhouden blijft. Het is raadzaam om zelf de hr-ketel te ontluchten en bij te vullen. Eén keer per jaar is doorgaans voldoende. Daarnaast kunt u voor het grote onderhoud een onderhoudscontract bij Feenstra afsluiten. We hebben verschillende vormen van onderhoud waar u uit kunt kiezen.

Voordelen onderhoud

  • Verwarmingsketel gaat langer mee
  • Energiekosten vallen lager uit
  • U bent verzekerd van een veilige werking
  • Milieuvriendelijker

Onderhoud door Feenstra 

hr verwarmingsketel

Prijs verwarmingsketel bij kopen of huren

Bij Feenstra kunt u een hr verwarmingsketel huren en kopen. Het huren van een combiketel kan al vanaf 22 euro per maand. Deze kosten zijn inclusief installatie en regulier onderhoud. Een verwarmingsketel kopen kan al vanaf € 1.074,- inclusief Veiligheidspakket. Feenstra voert alle A-merken ketels, zoals: Vaillant, Nefit, AWB, Remeha, Intergas en ATAG. Al onze cv-ketel merken en types zijn te vinden in de webshop, alwaar u ze zelf makkelijk kunt vergelijken.

Verwarmingsketel shop