Nest Learning Thermostat

Nest: de slimme thermostaat die u kent

Hoe beter een thermostaat geprogrammeerd is, hoe meer energie u bespaart. De derde generatie van de Nest Learning Thermostat leert uw dagschema en leefritme kennen en programmeert zichzélf. Deze slimme thermostaat communiceert met uw cv-ketel en zet de verwarming automatisch lager als u er niet bent. De Nest Thermostat leert welke temperaturen u prettig vindt en stelt een persoonlijk schema op. Komt u vroeger thuis dan normaal? Zet dan via de Nest-app op uw smartphone alvast de temperatuur iets hoger. Zo komt u altijd thuis in een comfortabel warm huis. Kies nu de slimme thermostaat Nest Learning Thermostat bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Nest kopen


Nest slimme thermostaat

  • Inzicht in uw energieverbruik
  • Herkent gebruikerspatronen
  • Op afstand te bedienen
  • Laat zien wanneer u bespaart

Nieuw! Nest thermostat generation 3

Feenstra levert ook de Nest thermostaat 3e generatie en daarmee nieuwste Nest thermostaat! Deze ondersteunt naast het aan/uit principe ook het OpenTherm protocol, waardoor de cv-ketel energiezuiniger aan te sturen is. Daarnaast biedt de thermostaat ondersteuning voor boilers. De verwarming daarvan wordt bij langere afwezigheid van u als bewoner automatisch uitgeschakeld, door de verbeterde bewegingssensoren. Ook is het scherm ten opzichte van de vorige versie met 40% vergroot en kan de thermostaat ook de tijd weergeven. Sinds de lancering van de Nest, hebben al miljoenen huishoudens gekozen voor deze slimme thermostaat. De prijs van de 3e generatie Nest Learning Thermostat is € 249,- bij aanschaf van een cv-ketel. 

Bestel nu de Nest thermostaat

Nest thermostat generation 3

Nest review: Maak kennis met Nest

Hoe vaak gebeurt het niet dat u uw huis verlaat en vergeet de thermostaat lager te zetten? Met de zelflerende en gebruiksvriendelijke designthermostaat van Nest behoort dat tot het verleden. Met de app kunt u overal vandaan uw slimme thermostaat bedienen. Tevens ziet de Nest Learning Thermostat aan de bewegingssensoren of u thuis bent of niet, en kan de verwarming automatisch uitgeschakeld worden bij langdurige afwezigheid.

Nest thermostaat kopen

De Nest Learning Thermostat kost € 249,- bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel. De prijs van de Nest is inclusief installatie door een gecertificeerd monteur. 

Bestel de Nest bij een cv-ketel

Programmeert zichzelf. Bespaart energie.

Slim besparen met de Nest

Dankzij ‘True Radiant’ leert de thermostaat hoe lang het duurt om uw woning te verwarmen. Staat u om zeven uur ’s ochtends op? Dan weet de Nest Learning Thermostat precies wanneer hij de verwarming moet inschakelen, zodat het heerlijk warm is als u wakker wordt. Via de app op uw smartphone of tablet kunt u op afstand aangeven of de verwarming moet afwijken van het automatische programma. De Learning Thermostat van Nest is het perfecte hulpmiddel om het energieverbruik in huis te volgen en te beheren. Het toont hoeveel warmte is verbruikt in de afgelopen 10 dagen en stuurt maandelijks een energierapport, zodat u precies ziet hoeveel u bespaart. 

Nest thermostaat installeren en aansluiten

Bij de aanschaf van de Nest Learning Thermostat is een professionele installatie inbegrepen. De installatie zelf duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de Nest installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Nest Learning Thermostat.
  • Controleren of uw Nest thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over de werking van het product.

Download hier de handleiding van de Nest.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Nest slimme thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor de slimme thermostaat Nest Learning Thermostaat voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

verwarming