Remeha eTwist

Slimme thermostaat Remeha eTwist

Voor het instellen en aanpassen van de verwarming heeft Remeha de gebruiksvriendelijke en slimme thermostaat eTwist ontwikkeld. De slimme thermostaat heeft een overzichtelijke kleurendisplay en is eenvoudig te bedienen met de draai-/drukknop. Door de ingebouwde wifi-module kan u met de gratis Remeha thermostaat app uw instellingen op elke gewenste plek aanpassen. Daarnaast kan u hiermee verschillende functies activeren. Bijvoorbeeld klokprogramma’s, vakantieprogramma’s of een warmwaterprogramma. Kies nu voor de slimme thermostaat Remeha eTwist bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel + Remeha eTwist kopen


Remeha eTwist slimme thermostaat

  • Gemakkelijke bediening op afstand
  • Volwaardige klokthermostaat, ook zonder app
  • Inzicht in uw energieverbruik
  • Comfortabel huis afgestemd op uw wensen

Leer de Remeha eTwist kennen

Met deze Remeha thermostaat heeft u controle over uw huis en comfort. De slimme thermostaat verschaft u ook inzicht in uw energieverbruik en geeft u een overzicht van ketelstoringen.

Prijs Remeha eTwist

De Remeha eTwist kunt u aanschaffen bij een nieuwe cv-ketel en kost € 199,-. De Remeha eTwist wordt dan ook gelijk geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

Bestel de eTwist bij een cv-ketel

Controle en comfort. De Remeha eTwist.

Eenvoudig te bedienen slimme thermostaat

De eTwist heeft slechts twee drukknoppen en een draaiknop. Door de drukknoppen kort of lang in te drukken of de draaiknop naar links of naar rechts te draaien, bedient u de eTwist op een eenvoudige wijze. Maakt u liever gebruik van je smartphone of tablet? Ook met de eTwist app kunt u eenvoudig en op afstand de verwarming in huis regelen. Hierdoor is controle en comfort binnen handbereik. Verder kunt u met deze slimme thermostaat verschillende klokprogramma's instellen, voor nog meer controle en comfort.

Installatie van de Remeha thermostaat

De aanschaf van de Remeha eTwist is altijd inclusief installatie. De installatie van de slimme thermostaat vindt gelijktijdig plaats bij de montage van de nieuwe cv-ketel en duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Remeha eTwist.
  • Controleren of uw Remeha thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

De Remeha thermostaat is toe te passen op alle ketels uit het Remeha assortiment en op alle andere verwarmingsketels met het Opentherm protocol. Download hier de handleiding van de Remeha eTwist.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Remeha eTwist slimme thermostaat gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Zo moeten we onder andere weten of er al een standaard of klok kamerthermostaat in uw woning aanwezig en of u de temperatuur op de graden nauwkeurig kunt bedienen. Graag voert Feenstra de installatie voor de slimme thermostaat Remeha eTwist voor stadsverwarming op offerte basis uit.

Meer over stadsverwarming

slimme thermostaat remeha etwist