Een energiezuinige woning: Johan doet het zélf!

Een huis uit 1980 in één jaar tijd naar Energielabel A
Johan Nynke
Johan Wolfrat

- Teammanager

Johan is sinds 2004 werkzaam bij Feenstra. Momenteel vervult hij de rol van teammanager in de vestiging Groningen. Onder zijn verantwoordelijkheid valt onder andere de aansturing van de vakmensen die momenteel volop aan de slag zijn met de installatie van (hybride) warmtepompen. Een relatief nieuwe techniek in de verwarmingsmarkt, en een mooie uitdaging dus.

Om zijn hoofd goed leeg te krijgen aan het einde van iedere drukke werkdag, sport Johan regelmatig (kickboksen/fitness). Ontspanning zoeken en het hoofd leeg krijgen, maken ook dat hij het belangrijk vindt om van tijd tot tijd) lekker op vakantie te gaan. Het liefst naar het Caraïbisch gebied, daar zijn immers de mensen altijd ontspannen en relaxt.Verder leest Johan veel van hetgeen in de media geschreven wordt over de nieuwste, interessante ontwikkelingen binnen de duurzame technieken. Met een positieve blik ziet hij dan ook de toekomst tegemoet.

Naast zijn gezin is werken bij Feenstra de tweede passie van Johan. Hij kan zijn energie kwijt, houdt van uitdagingen, en werkt graag met de vele vakmensen bij Feenstra. Vakmensen die bij elkaar voor duizenden jaren ervaring hebben en dat graag delen met de bewoners van Nederland.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags