Menu

Feenstra Warm Wonen Show

Data: 28 & 29 september
Locatie: Wilmersdorf 28 Apeldoorn

Uitnodiging Warm Wonen Show

Graag nodigen wij u uit voor onze Warm Wonen Show! Net als voorgaande jaren kunt u een kijkje nemen in onze showroom en onder het genot van een kopje koffie of thee laten adviseren over de aanschaf van een cv-ketel of een (hybride) warmtepomp. Komt u ook? Een Feenstra-specialist staat voor u klaar en geeft graag advies.

Tot ziens op onze show!

Locatie en data

Feenstra 
Wilmersdorf 28
7327 AC Apeldoorn

  • Vrijdag 28 september 10:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag 29 september 10:00 uur - 15:00 uur

Duurzaam wonen

 Duurzaam wonen is de toekomst. Steeds meer mensen zijn bezig met het duurzaam verwarmen van de woning. Maar moet u juist kiezen  voor een (hybride) warmtepomp of een cv-ketel? Is deze manier van verwarmen wel geschikt voor uw situatie? Stel uw vragen op de Warm Wonen Show.

Profiteer van vele voordelen

Heeft u al vaker over vervanging van uw cv-ketel gedacht en dit alsmaar uitgesteld? Als uw cv-ketel uitvalt, gebeurt dat altijd onverwachts. Waarom dus wachten tot hartje winter als u nu uw slag kunt slaan?

Kom daarom langs op onze Warm Wonen Show en profiteer van vele voordelen, zoals:

  • Diverse kortingen op A-merk ketels
  • Gratis deskundig en persoonlijk advies over cv-ketels
  • Voor iedere bezoeker een leuke attentie

Verhinderd?
Bent u verhinderd, maar wilt u wel graag een adviesgesprek over een nieuwe cv-ketel? Bel dan 088 - 8455035 of maak hier online een afspraak.

Over Feenstra

Feenstra is sinds 1947 actief. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat.