Feenstra Warm Wonen Show


Uitnodiging Warm Wonen Show

Graag nodigen wij u uit voor onze cv-ketel show! Net als voorgaande jaren kunt u een kijkje nemen in onze showroom en onder het genot van een kopje koffie of thee laten adviseren over de aanschaf van een cv-ketel. Ook voor vragen over subsidiemogelijkheden en de Nationale Energiebespaarlening kunt u bij onze ervaren adviseurs terecht.

Locatie

De Warm Wonen Show wordt door heel Nederland gehouden. De eerstvolgende show moet nog gepland worden. Hou de website dus in de gaten voor een Warm Wonen Show bij u in de buurt!

Profiteer van vele voordelen

Heeft u al vaker over vervanging van uw cv-ketel gedacht en dit alsmaar uitgesteld? Als uw cv-ketel uitvalt, gebeurt dat altijd onverwachts. Waarom dus wachten tot hartje winter als u nu uw slag kunt slaan?

Kom daarom langs op onze Warm Wonen Show en profiteer van vele voordelen, zoals:

  • Diverse kortingen op A-merk ketels
  • Gratis deskundig en persoonlijk advies over cv-ketels
  • Voor iedere bezoeker een leuke attentie
  • Win 3 jaar gratis service en onderhoud aan uw cv-ketel

Verhinderd?
Bent u verhinderd, maar wilt u wel graag een adviesgesprek over een nieuwe cv-ketel? Bel dan 088-8455000 of maak hier online een afspraak.

Win actie!

Bij een bezoek aan onze Warm Wonen Show kunt u kans maken op 3 jaar gratis service en onderhoud aan uw cv-ketel. Hoe kunt u winnen? Vul uw gegevens in tijdens uw bezoek aan de show en u maakt kans op de prijs.

Over Feenstra
Feenstra is sinds 1947 actief. Met meer dan 1.500 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat.