Feenstra Heerhugowaard

Contactinformatie Feenstra Heerhugowaard

Handelsstraat 1
1704 AC Heerhugowaard

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, ventilatie, huisbeveiliging, zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra vestiging Heerhugowaard

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in de regio Alkmaar e.o.

Feenstra is met meer dan 70 jaar ervaring dé vertrouwde naam voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Alkmaar en omgeving. Welk verzoek u ook heeft, onze gecertificeerde vakmensen gaan altijd voor de beste service en de hoogste kwaliteit! Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Heerhugowaard is de gehele regio Alkmaar uitstekend bereikbaar. Hierdoor staan wij bij spoedklussen snel bij u op de stoep. Ons servicecentrum is 24/7 te bereiken.


Welke services levert Feenstra in de regio Alkmaar?

In de regio Alkmaar kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Alkmaar?

 • Centraal gelegen vestiging in Heerhugowaard
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Alkmaar

Feenstra verzorgt graag uw cv onderhoud in Alkmaar en omgeving. Cv-ketel onderhoud helpt storingen te voorkomen en zorgt dat uw ketel langer meegaat. Regelmatig onderhoud vermindert bovendien uw energieverbruik. Wij bieden zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als cv onderhoudscontracten. Als uw cv-ketel toch niet werkt, staan onze gecertificeerde monteurs 24 uur per dag voor u klaar. Niemand zit immers graag in de kou. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Heerhugowaard bedienen we de gehele regio Noord-Holland Noord en West-Friesland. Dus ook als u in Schagen, Noord- of Zuid- Scharwoude, Hoorn, Enkhuizen of Den Helder woont, kunt u contact met ons opnemen voor cv onderhoud.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Alkmaar e.o.

Feenstra is dé specialist voor warmtepomp onderhoud in Alkmaar en omstreken. Als u in de kou zit omdat de warmtepomp niet functioneert, komen wij snel langs om het probleem te verhelpen. U kunt ons hiervoor 24 uur per dag bereiken. Ook wanneer uw installatie wel goed werkt, is het belangrijk deze regelmatig te laten onderhouden. Dit verhoogt de efficiëntie, en vermindert dus uw energieverbruik. Kies tussen de flexibiliteit van eenmalig onderhoud en het gemak van een onderhoudscontract. Heeft u een hybride warmtepomp, dan combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan uw warmtepomp met cv-ketel onderhoud. U kunt bij Feenstra ook nieuwe warmtepompen kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Alkmaar e.o.

Feenstra verricht professioneel geiser en boiler onderhoud in de regio Alkmaar. Regelmatig onderhoud laat uw apparaten zuinig werken en kan storingen voorkomen. Wanneer u toch geen warm water meer heeft, zijn we vanuit onze gunstig gelegen vestiging snel bij u, waar in de regio u ook woont. Feenstra verricht onderhoud aan de meeste soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Als uw geiser of boiler aan vervanging toe is, kunt u bij Feenstra een nieuwe geiser of boiler kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Alkmaar

Om verzekerd te zijn van gezonde lucht in huis, moet u uw mechanische ventilatie installatie regelmatig laten onderhouden. Wij verzorgen dit ventilatie onderhoud graag voor u in de omgeving Alkmaar. Tijdens een onderhoudsbeurt maken we de luchtkanalen schoon en stellen we de ventilatiebox af. Zo blijft uw systeem optimaal functioneren. Heeft uw mechanische ventilatie een wtw-unit? Dan verzorgen wij ook uw wtw-onderhoud. Als uw ventilatiebox defect is of ouder dan 15 jaar, kunnen wij tevens uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Alkmaar e.o.

Feenstra is ook de specialist voor betrouwbare huisbeveiliging in de regio Alkmaar. Onze geavanceerde alarmsystemen zijn aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer het systeem iets verdachts waarneemt, wordt de meldkamer op de hoogte gesteld. Daar wordt de situatie door specialisten beoordeeld, die indien nodig de politie waarschuwen. Onze alarmsystemen hebben ook een sterk preventieve werking. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij verder camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Alkmaar

Zonnepanelen kopen in Alkmaar doet u via Feenstra. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om te verduurzamen en te besparen op uw energiekosten. Wij bieden verschillende hoogwaardige pv-panelen met een minimale garantietermijn van 10 jaar. Onze specialisten komen altijd langs om uw situatie te beoordelen en een advies op maat uit te brengen voor uw woning. Bestelt u zonnepanelen, dan installeren we deze in slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen