Cv-ketel huren


Inclusief storings- en onderhoudscontract


Cv-ketel huren: keuze uit alle A-merken en al vanaf € 22,- per maand

Ziet u op tegen de aankoopkosten van een nieuwe cv-ketel? Alle ketels in ons aanbod kunt u ook huren. De kosten hangen af van de ketel die u kiest. U heeft al een A-merkketel voor € 22,- per maand. Zo heeft u voor slechts € 0,72 per dag warmte en warm water in huis! Huren is altijd inclusief installatie. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u bovendien flink besparen op uw stookkosten. Daarnaast kunnen wij op uw nieuwe hr-ketel een slimme thermostaat aansluiten, zodat u overal en altijd uw temperatuur in huis kunt regelen.

De huur van uw cv-ketel is inclusief storings- en onderhoudscontract. Wij staan dag en nacht voor u klaar, en in het geval van een storing helpen u altijd binnen één dag.

Bekijk alle huurketels

Huren: warm zonder zorgen

Als u kiest voor een huurketel bij Feenstra, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op regulier onderhoud en hulp bij storingen.

U hoeft alleen nog maar een ketel uit te kiezen. Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen telefonisch contact met u op voor gratis en vrijblijvend advies. Of start onze Ketelkiezer voor online advies. 

Start de Ketelkiezer

De 5 grote voordelen:

Cv-ketel huren

  • Keuze uit alle A-merken.
  • Inclusief thermostaat.
  • Inclusief installatie in 1 dag.
  • Inclusief onderhoud.
  • Inclusief Veiligheidspakket.

Twijfelt u tussen kopen of huren? Bekijk hier de verschillen.

Kopen of huren?

Onderhoudscontract inbegrepen

Huurt u een cv-ketel, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud. Want bij de maandelijkse huurprijs zijn de kosten voor een standaard onderhoudscontract inbegrepen. Tweejaarlijks komt er een onderhoudsmonteur langs om de cv-ketel schoon te maken en te inspecteren. Is er een storing, dan komt nog dezelfde dag een monteur langs om het apparaat te repareren.

Inclusief Feenstra Veiligheidspakket

Bij het installeren van de cv-ketel kijken we bij de installatie meteen of uw rookgasafvoer in orde is. En als het nodig is, vervangen we uw afvoerpijp. We controleren uw leidingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Dat noemen we ons Veiligheidspakket. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs.

BEKIJK VEILIGHEIDSPAKKET 

De Kombi Kompact HRE serie van Intergas huurt u al vanaf € 22,- per maand.

Voor dit bedrag huurt u een duurzame cv-ketel van Nederlandse topkwaliteit. Intergas staat al jaren bekend om haar technologische ontwikkelingen. Zo ontwikkelde Intergas de Incomfort module. Deze module maakt het mogelijk uw cv-ketel op afstand te beheren. U kunt uw thermostaat bedienen zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn. En zo kan Feenstra bij problemen op afstand bepalen wat er met uw cv-ketel aan de hand is. Dit voorkomt onnodige servicebezoeken. Deze kostenreductie ziet u terug in de lage huurprijs van deze Intergas cv-ketels.

Intergas Kombi Kompact huren

besparen