Cv-ketel huren

Cv-ketel huren: vanaf € 22,- per maand

Ziet u op tegen de aankoopkosten van een nieuwe cv-ketel? Alle ketels in ons aanbod kunt u ook huren. De kosten hangen af van de ketel die u kiest. U heeft al een A-merkketel voor € 22,- per maand. Zo heeft u voor slechts € 0,72 per dag warmte en warm water in huis! Huren is altijd inclusief installatie en service & onderhoud. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u bovendien flink besparen op uw stookkosten. Daarnaast kunnen wij op uw nieuwe hr-ketel een slimme thermostaat aansluiten, zodat u overal en altijd uw temperatuur in huis kunt regelen.

Bekijk alle huurketels

De 5 grote voordelen:

Cv-ketel huren

  • Keuze uit alle A-merken.
  • Inclusief thermostaat.
  • Inclusief installatie in 1 dag.
  • Inclusief onderhoud.
  • Inclusief Veiligheidspakket.

 

Gratis ATAG One slimme thermostaat

Bij het huren van een ATAG A244EC of ATAG E325EC cv-ketel krijgt u nu een gratis ATAG One slimme thermostaat cadeau. De ATAG One is een draadloze design thermostaat, die via de app op afstand bedienbaar is. Ook in het geval van storingen geeft de slimme thermostaat een melding. Met de ATAG One komt u nooit meer thuis in een koud huis. Zo kunt u thuis genieten van de warmte, en regelt Feenstra de techniek.

ATAG A244EC cv-ketel

ATAG A244EC cv-ketel ATAG One

De ATAG A244EC CW4 is de zuinigste combiketel in zijn klasse en werd door de Consumentenbond als 'Beste uit de Test' bestempeld. De ketel is vooral geschikt voor middelgrote huishoudens van 3 - 4 personen en heeft ruim voldoende capaciteit om het huis aangenaam te verwarmen en iedereen van warm water te voorzien. 

ATAG A244EC + GRATIS ATAG ONE

ATAG E325EC cv-ketel

ATAG E325EC cv-ketel ATAG One

De uitstekende prestaties van de ATAG E325EC CW5 cv-ketel zijn onder meer te danken aan een extra warmtewisselaar in de rookgasafvoer die het in inkomende koude water eerst opwarmt voordat het wordt verwarmd. De goede prestaties van de ATAG E325EC zijn onderkend door de Consumentenbond die de ketel beoordeeld met een 8,1.

ATAG E325EC + GRATIS ATAG ONE

Bekijk hier de actievoorwaarden voor de gratis ATAG One bij de ATAG A244EC en ATAG E325EC cv-ketels.

Huren: warm zonder zorgen

Als u kiest voor een huurketel bij Feenstra, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op regulier onderhoud en hulp bij storingen. U hoeft alleen nog maar een ketel uit te kiezen. Vraag een adviesgesprek aan of start onze Ketelkiezer voor online advies.

Start online advies

Service en onderhoud inbegrepen

Huurt u een cv-ketel, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud. Want bij de maandelijkse huurprijs zijn de kosten voor een standaard onderhoudscontract inbegrepen. Tweejaarlijks komt er een onderhoudsmonteur langs om de cv-ketel schoon te maken en te inspecteren. Is er een storing, dan komt nog dezelfde dag een monteur langs om het apparaat te repareren.

Inclusief Feenstra Veiligheidspakket 

Bij het installeren van de cv-ketel kijken we bij de installatie meteen of uw rookgasafvoer in orde is. En als het nodig is, vervangen we uw afvoerpijp. We controleren uw leidingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Dat noemen we ons Veiligheidspakket. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs. BEKIJK VEILIGHEIDSPAKKET

Ook een thermostaat bij cv-ketel huren

Als u een cv-ketel huurt bij Feenstra, huurt u deze inclusief standaard thermostaat. Maar heeft liever een ander model of een slimme thermostaat, is dit uiteraard mogelijk. Bent u ook overtuigd van het gemak van huren? Laat u door ons adviseren welke cv-ketel het meest geschikt is en welke thermostaat daarbij past. 

Advies cv-ketel

De Kombi Kompact HRE serie van Intergas huurt u al vanaf € 22,- per maand.

Voor dit bedrag huurt u een duurzame cv-ketel van Nederlandse topkwaliteit. Intergas staat al jaren bekend om haar technologische ontwikkelingen. Zo ontwikkelde Intergas de Incomfort module. Deze module maakt het mogelijk uw cv-ketel op afstand te beheren. U kunt uw thermostaat bedienen zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn. En zo kan Feenstra bij problemen op afstand bepalen wat er met uw cv-ketel aan de hand is. Dit voorkomt onnodige servicebezoeken. Deze kostenreductie ziet u terug in de lage huurprijs van deze Intergas cv-ketels.

Intergas Kombi Kompact huren

besparen