Menu

Combiketel

Wat is een combiketel

Een combiketel zorgt voor de verwarming van de woning én voor warm water uit de kraan. Het verschil tussen een combiketel en een soloketel is dat de laatste alleen voor de verwarming zorgt. Wilt u warm water, dan moet er een aparte boiler of geiser bij. Tegenwoordig wordt in de meeste woningen een hoogrendement combiketel geplaatst, dit scheelt namelijk aanzienlijk in de aanschafkosten.

Bekijk hier alle combiketels

De voordelen van de hr combiketel

. Energiezuiniger
. Compacter 
. Stiller
. Veiligere installatie
. Lagere aanschafprijs

hr combiketel

Combiketel prijzen voor huren en kopen

Bij Feenstra kunt u een cv combiketel huren en kopen. Het huren van een combiketel kan al vanaf 22 euro per maand. Deze kosten zijn inclusief installatie en onderhoud. Een cv combiketel kopen kan al vanaf € 1.074,-  inclusief Veiligheidspakket. Feenstra voert alle A-merken combi cv-ketels, zoals: Vaillant, Nefit, AWB, Remeha, Intergas en ATAG. Al onze cv-ketel merken en types zijn te vinden in de webshop.

Shop combiketels

Soorten combiketels vergelijken

Combiketels zijn verkrijgbaar voor alle typen cv-installaties. Er is de vr-combiketel en de hr-combiketel. De vr-ketel wordt al een tijd niet meer door Feenstra verkocht, aangezien het meer energie kost om uw huis te verwarmen en daardoor slecht is voor het milieu. Voor de hr-combiketel wordt er onderscheid gemaakt in twee soorten: het doorstroom- en het voorraadmodel. Dit is te vergelijken met een geiser (doorstroom) of boiler (voorraad). Een doorstroom combiketel verwarmt het kraanwater terwijl de kraan loopt, precies zoals een geiser ook doet. Een voorraad combiketel werkt voor uw kraanwater zoals een boiler. In de boiler wordt een bepaalde hoeveelheid water op temperatuur gehouden die u vervolgens direct kunt aanroepen. Met moderne hr-combiketels met een hoge CW klasse kunt u tegenwoordig ook uit meerdere kranen tegelijk warm water tappen. Feenstra heeft van zowel het doorstroom- als het voorraadmodel meerdere cv-ketels in haar assortiment, wij geven u graag advies voor de beste combi verwarmingsketel voor uw huishouden.

Advies combiketel