Feenstra Apeldoorn

Contactinformatie Feenstra Apeldoorn

Wilmersdorf 28
7327 AC Apeldoorn

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra Apeldoorn

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Apeldoorn en omgeving

In de regio Apeldoorn kunt u bij Feenstra terecht voor een breed pakket installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Feenstra heeft meer dan 70 jaar ervaring en er werken alleen uitstekend opgeleide vakmensen. Vanuit onze centraal gelegen vestiging kunnen we altijd snel bij u zijn voor spoedeisende werkzaamheden; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit geldt ook voor plaatsen in de omgeving Apeldoorn.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Apeldoorn?

In de regio Apeldoorn kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in de regio Apeldoorn?

 • Strategisch gelegen vestiging in Apeldoorn
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Apeldoorn

Reken op Feenstra voor snel en doeltreffend cv-ketel onderhoud in Apeldoorn e.o. Wanneer uw cv-ketel het niet doet, moet hij zo snel mogelijk gemaakt worden. Daarom is Feenstra 24 uur per dag bereikbaar. En vanuit onze strategisch gelegen vestiging zijn onze gecertificeerde monteurs overal in Apeldoorn snel ter plekke. Ook in nabijgelegen plaatsen als Twello, Vaassen en Deventer kunt u bij Feenstra terecht voor deskundig cv-ketel onderhoud. Ook als uw cv-ketel nog goed functioneert, is het verstandig uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Dit zorgt voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en vermindert de kans op storingen. U kunt bij Feenstra kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een onderhoudscontract voor uw cv. Als uw cv-ketel toe is aan vervanging, dan kunt u bij ons een nieuwe cv-ketel kopen, inclusief deskundige installatie van de ketel in uw woning.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Apeldoorn

Voor warmtepomp onderhoud in Apeldoorn kunt u bij Feenstra terecht. Goed onderhoud aan uw warmtepomp installatie zorgt voor een langere levensduur, zuinigere werking en minder storingen. Als u door een storing aan uw warmtepomp in de kou zit, kunnen onze monteurs vanuit de vestiging in Apeldoorn razendsnel bij u op de stoep staan. Dag en nacht. Kies voor eenmalig warmtepomp onderhoud of gun uzelf de zekerheid van een onderhoudscontract. Wanneer u een hybride warmtepomp heeft, worden de onderhoudswerkzaamheden aan de warmtepomp gecombineerd met het onderhoud van uw cv-ketel. Heeft u nog geen warmtepomp, maar zoekt u een slimme manier om uw woning te verduurzamen? Dan kunt u bij Feenstra ook een warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in Apeldoorn

Feenstra verricht deskundig boiler en geiser onderhoud in Apeldoorn. Door regelmatig onderhoud blijven uw apparaten probleemloos en energiezuinig functioneren. Als u toch zonder warm water zit, kunnen onze gecertificeerde vakmensen vanuit onze strategisch gelegen vestiging overal in Apeldoorn snel bij u zijn. U kunt contact met ons opnemen voor alle soorten geiser onderhoud. Daarnaast onderhouden wij diverse soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Kies voor eenmalig onderhoud of de zekerheid van een serviceabonnement. Is uw apparaat aan vervanging toe, dan kunt u bij ons ook een geiser of boiler kopen.

Boiler en geiser onderhoud

Mechanische ventilatie onderhoud Apeldoorn

Feenstra verzorgt in Apeldoorn en omgeving ook uw mechanische ventilatie onderhoud. Om uw ventilatiesystemen optimaal te laten functioneren, moeten de ventilatiebox en kanalen regelmatig worden gecontroleerd en schoongemaakt. Onze monteurs in Apeldoorn verrichten deze werkzaamheden graag voor u. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kunt u ook voor wtw-onderhoud bij Feenstra terecht. U kunt kiezen tussen eenmalig onderhoud of een onderhoudsabonnement. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Laat dan uw ventilatiebox vervangen door Feenstra om verzekerd te blijven van gezonde lucht.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging Apeldoorn

Beveilig uw huis met een alarmsysteem van Feenstra. Met onze huisbeveiliging slaan inbrekers uw woning liever over. Wij leveren in Apeldoorn en omgeving een zeer effectief alarmsysteem dat is aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze beoordeeld in de meldkamer en wordt indien nodig de politie op de hoogte gesteld. Naast alarmsystemen leveren wij onder meer camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen in Apeldoorn

Wilt u zonnepanelen kopen in de regio Apeldoorn? Dan kan dit bij Feenstra. Het plaatsen van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en op energiekosten te besparen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen van hoge kwaliteit, met een minimale garantie van 10 jaar. Onze vakmensen adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en komen altijd langs voor een schouw van uw woning. De installatie van zonnepanelen. door Feenstra neemt slechts één dag in beslag.

Meer over onze zonnepanelen