Feenstra Capelle aan den IJssel

Contactinformatie Feenstra Capelle aan den IJssel

Hoofdweg 22
2908 LC Capelle aan den IJssel

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra Capelle aan den IJssel

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Rotterdam e.o.

Feenstra is dé specialist in installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Rotterdam en omstreken. Feenstra heeft meer dan 70 jaar ervaring en er werken alleen uitstekend opgeleide vakmensen. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Capelle aan den IJssel kunnen we altijd snel bij u zijn voor spoedeisende werkzaamheden; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit geldt ook voor plaatsen in de omgeving, zoals Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Gouda.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Rotterdam?

In de regio Rotterdam kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in de regio Rotterdam?

 • Strategisch gelegen vestiging in Capelle aan den IJssel
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Rotterdam

Neem contact op met Feenstra voor snel en doeltreffend cv-ketel onderhoud in Rotterdam en omgeving. Wanneer uw cv-ketel niet functioneert, moet deze zo snel mogelijk gemaakt worden. Daarom is Feenstra 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. En vanuit onze centraal gelegen vestiging in Capelle aan den IJssel kunnen onze gecertificeerde vakmensen overal in de omgeving Rotterdam snel ter plekke zijn. Dit geldt dus ook voor cv-onderhoud in plaatsen als Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Schiedam en Oud-Beijerland. Ook als uw cv-ketel nog naar behoren functioneert, is periodiek cv-ketel onderhoud een goede investering. Professioneel onderhoud zorgt namelijk voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder kans op storingen. U kunt bij Feenstra kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een onderhoudscontract voor uw cv. Als uw cv-ketel toe is aan vervanging, dan kunt u bij ons ook een nieuwe cv-ketel kopen. Dit is bij ons altijd inclusief deskundige installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Rotterdam en omstreken

Feenstra verricht professioneel warmtepomp onderhoud in de regio Rotterdam. Regelmatig onderhoud aan uw warmtepomp installatie zorgt voor een langere levensduur, zuinigere werking en minder storingen. Als u toch in de kou zit door een defect aan uw warmtepomp, kunnen onze monteurs vanuit onze vestiging in Capelle aan den IJssel snel bij u zijn. Onze storingsmonteurs staan dag en nacht voor u klaar. Kies voor eenmalig warmtepomp onderhoud of een onderhoudscontract. Als u een hybride warmtepomp heeft, worden de onderhoudswerkzaamheden aan de warmtepomp gecombineerd met onderhoud aan uw cv-ketel. Heeft u nog geen warmtepomp, maar bent u wel op zoek naar een slimme manier om uw woning te verduurzamen? Dan kunt u bij Feenstra ook een warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in Rotterdam

Voor deskundig boiler en geiser onderhoud in Rotterdam en omstreken kunt u terecht bij Feenstra. Dankzij periodiek onderhoud blijven uw apparaten probleemloos en energiezuinig functioneren. Als u door een storing toch zonder warm water zit, kunnen onze gecertificeerde vakmensen vanuit onze slim gelegen vestiging in Capelle aan den IJssel snel bij u zijn. Waar in de regio Rotterdam u ook woont. Feenstra verricht onderhoud aan alle geisers. Daarnaast onderhouden wij diverse soorten boilers, zoals indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Kies voor eenmalig onderhoud of voor de zekerheid van een serviceabonnement. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra ook een geiser of boiler kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie onderhoud Rotterdam

Feenstra is in Rotterdam en omgeving ook dé naam voor mechanische ventilatie onderhoud. Wij verrichten onder meer onderhoud aan uw mechanische ventilatie. Om het systeem optimaal te laten functioneren, moeten de ventilatiebox en kanalen regelmatig worden nagelopen en schoongemaakt. Onze monteurs verrichten deze werkzaamheden graag voor u. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kunt u ook voor wtw-onderhoud terecht bij Feenstra. U kunt kiezen tussen eenmalig onderhoud of een onderhoudsabonnement. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Laat dan uw ventilatiebox vervangen door Feenstra om verzekerd te blijven van gezonde lucht.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging Rotterdam

Beveilig uw huis in de regio Rotterdam met een alarmsysteem van Feenstra. Onze huisbeveiligingssystemen zorgen dat inbrekers uw woning liever overslaan. Wij leveren in zeer effectieve alarmsystemen, die zijn aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze beoordeeld in de meldkamer en wordt indien nodig de politie op de hoogte gebracht. Naast alarmsystemen leveren wij in Rotterdam en omstreken onder meer camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen in Rotterdam

Wilt u zonnepanelen kopen in Rotterdam? Dan helpt Feenstra u graag! Het plaatsen van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en op energiekosten te besparen. Wij bieden verschillende soorten zonnepanelen van hoge kwaliteit, met een minimale garantie van 10 jaar. Onze vakmensen adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en komen altijd langs voor een schouw van uw woning. De installatie van zonnepanelen door Feenstra neemt slechts één dag in beslag.

Meer over onze zonnepanelen