Feenstra Duiven

Contactinformatie Feenstra Duiven

t Holland 12
6921 GW Duiven

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische ventilatie en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra DuivenMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Duiven. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Mechanische ventilatie onderhoud

De meeste woningen in Duiven hebben mechanische ventilatie, zodat er continu frisse lucht in huis komt en er minder kans op schimmels en vocht is. Belangrijk is om uw ventilatiesysteem regulier te onderhouden, omdat er anders stof, vuil en zelfs ongedierte in de luchtkanalen ophoopt. Deze lucht ademt u weer in, wat kan leiden tot allergieën, huidklachten en longaandoeningen. Feenstra heeft verschillende oplossingen voor het onderhouden van mechanische ventilatie in uw woning.

Mechanische ventilatie

Cv-ketel onderhoud in Duiven

Onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk om storingen te voorkomen. Ook gaat met regelmatig onderhoud uw ketel langer mee en wordt een veilige werking gegarandeerd. De kosten van cv-ketel onderhoud verdient u snel terug, omdat een goed afgestelde hr-ketel zuiniger stookt, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Cv-ketel onderhoud

Verwarming en warm water

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, zeker met onderhoud door Feenstra. Als de cv-ketel ouder wordt, neemt de kans op storingen toe. Een goed werkende cv-ketel produceert verwarming en warm water op een efficiënte manier en draagt bij aan duurzaam energieverbruik, dus goed voor het milieu. Heeft u een nieuwe hr-ketel nodig? Feenstra geeft u graag advies om de beste cv-ketel te kopen of huren.

Cv advies op maat