Feenstra Duiven

Contactinformatie Feenstra Duiven

t Holland 12
6921 GW Duiven

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra Duiven

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Arnhem e.o.

Feenstra is dé naam voor installatie en onderhoud in Arnhem en omgeving. Feenstra streeft naar de hoogste kwaliteit. Daarom werken bij ons uitsluitend gecertificeerde vakmensen. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Duiven kunnen we overal in de regio Arnhem snel ter plekke zijn voor spoedwerkzaamheden. Ons servicecentrum is 24/7 bereikbaar. 


Welke diensten levert Feenstra in de regio Arnhem?

In de regio Arnhem kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • cv-ketel onderhoud en installatie
 • warmtepomp onderhoud
 • boiler en geiser onderhoud
 • mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • huisbeveiliging
 • zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Arnhem?

 • Strategisch gelegen vestiging in Duiven
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Korte responstijd
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv onderhoud Arnhem

U kunt bij Feenstra terecht voor snel en deskundig cv onderhoud in Arnhem. Als uw cv-ketel niet werkt, moet deze zo snel mogelijk worden gemaakt. U wilt immers niet in de kou en zonder warm water zitten. Daarom is Feenstra dag en nacht bereikbaar. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Duiven leveren we cv onderhoud in de gehele regio Arnhem. Dus ook in nabijgelegen plaatsen als Didam, Huissen, Zevenaar en Velp. Ook plaatsen als Doetinchem, Ede, Wageningen en Nijmegen vallen binnen ons servicegebied. Ook als er uw ketel nog goed functioneert, is regelmatig cv-ketel onderhoud aan te raden. Het zorgt namelijk voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder kans op storingen. U kunt bij ons kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een onderhoudscontract voor uw cv. Als uw cv-ketel toe is aan vervanging, dan kunt u bij ons ook een nieuwe cv-ketel kopen. Dit is bij Feenstra altijd inclusief professionele installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Arnhem e.o.

Feenstra is in Arnhem en omstreken dé specialist op het gebied van warmtepomp onderhoud. Periodiek onderhoud aan uw warmtepomp installatie zorgt voor een langere levensduur, minder energieverbruik en minder storingen. Wanneer u toch in de kou zit doordat de warmtepomp het niet doet, zijn onze monteurs vanuit onze vestiging in Duiven snel bij u. Onze storingsmonteurs staan 24/7 voor u klaar. Kies voor de flexibiliteit van eenmalig warmtepomp onderhoud of het gemak van een onderhoudscontract. Heeft u een hybride warmtepomp, dan combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan de warmtepomp met onderhoud aan uw cv-ketel. Heeft u nog geen warmtepomp, maar wilt u wel graag uw woning verduurzamen en besparen op energiekosten? Dan kunt u bij Feenstra een warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in de regio Arnhem

Feenstra verricht in de regio Arnhem deskundig boiler en geiser onderhoud. Regelmatig onderhoud is aan te raden om uw apparaten probleemloos en energiezuinig te laten functioneren. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Duiven is de hele regio prima bereikbaar, waardoor we voor spoedklussen altijd snel bij u kunnen zijn. Feenstra onderhoudt alle soorten geisers. Daarnaast verrichten wij onderhoud aan de meeste soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra een geiser of boiler kopen.

Boiler en geiser onderhoud

Mechanische ventilatie Arnhem

Feenstra verzorgt in Arnhem en omgeving graag uw mechanische ventilatie onderhoud. Het schoonmaken en nalopen van de kanalen en ventilatiebox is nodig om het ventilatiesysteem optimaal te laten functioneren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kunt u ook voor wtw-onderhoud terecht bij Feenstra. Is uw ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is deze aan het einde van zijn levensduur en kunnen wij uw ventilatiebox vervangen. Zo blijft u verzekerd van gezonde lucht in huis!

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in de regio Arnhem

Ook voor huisbeveiligingssystemen in de regio Arnhem bent u bij Feenstra aan het juiste adres. Onze alarmsystemen zijn aangesloten op een bemande meldkamer. Wanneer zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze beoordeeld in de meldkamer en wordt indien nodig de lokale politie op de hoogte gebracht. Daarnaast hebben alarmsystemen een sterk preventieve werking. In de categorie huisbeveiliging leveren wij naast alarmsystemen camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Arnhem

Wilt u zonnepanelen kopen in Arnhem? Dan helpt Feenstra u graag! Zonnepanelen installeren is een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en op energiekosten te besparen. Wij leveren verschillende soorten zonnepanelen van hoge kwaliteit. Op al onze panelen zit een minimale garantie van 10 jaar. Onze specialisten komen graag langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over een passende oplossing voor uw woning. Heeft u eenmaal gekozen voor zonnepanelen, dan kost het installeren slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen