Feenstra Eindhoven

Contactinformatie Feenstra Eindhoven

De Witbogt 14
5652 AG Eindhoven

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Ventilatie, Huisbeveiliging, Zonnepanelen en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra Eindhoven

Feenstra: dé naam voor onderhoud en installatie in Eindhoven e.o.

Dé naam voor installatie en onderhoud in Eindhoven en omgeving? Dat is Feenstra. Met meer dan 70 jaar ervaring en uitsluitend gecertificeerde vakmensen staat Feenstra garant voor kwaliteit. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging kunnen we in de gehele regio Eindhoven snel bij u zijn voor spoedwerkzaamheden. Ons servicecentrum is 24/7 bereikbaar.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Eindhoven?

In de regio Eindhoven kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Eindhoven?

 • Centraal gelegen vestiging in Eindhoven
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Korte responstijd
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Eindhoven

Feenstra staat dag en nacht klaar voor cv onderhoud in Eindhoven en omgeving. Als uw cv-ketel het heeft begeven, moet deze zo snel mogelijk gerepareerd worden. Niemand zit immers graag in de kou en zonder warm water. Vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Eindhoven leveren we cv onderhoud in de gehele regio. Dus ook voor onderhoud in nabijgelegen plaatsen als Valkenswaard, Waalre, Best, Son en Deurne kunt u bij ons terecht. Ook als uw ketel nog goed functioneert, is het verstandig te investeren in cv-ketel onderhoud. Dit zorgt voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder kans op storingen. Wij bieden zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als een cv onderhoudscontract. Wanneer uw cv-ketel toe is aan vervanging, kunt u bij Feenstra ook een nieuwe cv-ketel kopen. Dit is bij ons altijd inclusief professionele installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Eindhoven e.o.

Feenstra is in de regio Eindhoven dé specialist op het gebied van warmtepomp onderhoud. Uw warmtepomp installatie regelmatig onderhouden zorgt voor een langere levensduur, minder energieverbruik en minder storingen. Als u toch in de kou zit door het uitvallen van de warmtepomp, zijn onze monteurs vanuit onze gunstig gelegen vestiging snel bij u; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kies tussen de flexibiliteit van eenmalig warmtepomp onderhoud en het gemak van een onderhoudscontract. Heeft u een hybride warmtepomp, dan combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan de warmtepomp met cv-ketel onderhoud. Wilt u graag uw woning verduurzamen en besparen op energiekosten? Dan kunt u bij Feenstra ook een warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Boiler en geiser onderhoud in de regio Eindhoven

Ook voor deskundig boiler en geiser onderhoud in de regio Eindhoven kunt u rekenen op Feenstra. Periodiek onderhoud is nodig om uw apparaten zo goed en energiezuinig mogelijk te laten functioneren. Vanuit onze centraal gelegen vestiging bedienen wij de hele regio, en zijn we voor spoedklussen snel ter plaatse. Feenstra onderhoudt alle soorten geisers. Daarnaast onderhouden wij de meeste soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra een geiser of boiler kopen.

Boiler en geiser onderhoud

Mechanische ventilatie Eindhoven

Wilt u verzekerd blijven van gezonde lucht in huis? Neem dan contact met ons op voor het onderhoud van uw mechanische ventilatie in de regio Eindhoven. Het regelmatig reinigen en nalopen van de kanalen en ventilatiebox zorgt dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft functioneren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kan Feenstra ook uw wtw-onderhoud verzorgen. Wanneer uw ventilatiebox defect is of ouder dan 15 jaar, kunnen wij ook uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Eindhoven e.o.

Feenstra is in de regio Eindhoven dé leverancier van betrouwbare huisbeveiligingssystemen. Onze alarmsystemen zijn verbonden met een bemande meldkamer. Zodra zich een verdachte situatie voordoet, wordt deze in de meldkamer beoordeeld, en wordt indien nodig de lokale politie op de hoogte gebracht. Daarnaast hebben alarmsystemen een sterk preventieve functie. In de categorie huisbeveiliging leveren wij naast alarmsystemen camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u zonnepanelen kopen? Feenstra is u graag van dienst! Het plaatsen van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw woning duurzamer te maken en te besparen op uw energiekosten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen van hoge kwaliteit, allemaal met een minimale garantie van 10 jaar. Onze specialisten komen altijd langs om de situatie persoonlijk te beoordelen en u een passend advies te geven voor uw woning. Het installeren van zonnepanelen door Feenstra kost slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen