Feenstra Groningen

Contactinformatie Feenstra Groningen

Emdenweg 5
9723 TA Groningen

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische ventilatie en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra GroningenMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Groningen. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Verwarming in huis

Als u een nieuwe of vervanging van een bestaande cv-ketel voor uw woning in Groningen zoekt, dan helpt Feenstra u graag bij het maken van de juiste keuze. In ons assortiment vindt u cv-ketels van diverse A-merken, onder andere cv-ketels die als beste getest zijn door de Consumentenbond.

Cv-ketel advies op maat

Cv onderhoud Groningen

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee, zeker met onderhoud door Feenstra. Als de cv-ketel ouder wordt, neemt de kans op storingen toe. Een goed onderhouden cv-ketel produceert warmte en warm water op een efficiënte manier en draagt bij aan duurzaam energieverbruik, dus goed voor het milieu én uw portemonnee.

Cv-ketel onderhoud

Ventilatie reiniging & onderhoud

De meeste woningen in Groningen hebben mechanische ventilatie, zodat er continu schone lucht circuleert en er minder kans is op schimmels en vocht. Belangrijk is wel om uw ventilatiesysteem regulier te reinigen, omdat er anders stof, vuil en zelfs ongedierte in de luchtkanalen terecht komt. Deze lucht ademt u weer in, wat kan leiden tot allergieën, huidklachten en longaandoeningen. Feenstra heeft verschillende oplossingen voor het reinigen van uw mechanische ventilatiesysteem in uw woning.

Mechanische ventilatie