Feenstra Groningen

Contactinformatie Feenstra Groningen

Emdenweg 5
9723 TA Groningen

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, Mechanische ventilatie en Service & Onderhoud


Installateur Feenstra GroningenFeenstra: de vertrouwde naam voor onderhoud en installatie in Groningen e.o.

Met meer dan 70 jaar ervaring is Feenstra de vertrouwde naam voor al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden in Groningen en omgeving. Onze gecertificeerde vakmensen hebben een passie voor service en kwaliteit, en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Vanuit onze gunstig gelegen vestiging is de gehele provincie Groningen goed bereikbaar, en zijn wij snel ter plaatse voor spoedklussen. Ons servicecentrum is 24/7 geopend.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Groningen?

In de regio Groningen kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Groningen?

 • Centraal gelegen vestiging in Groningen
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Korte responstijd
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

 

Cv-ketel onderhoud Groningen

De monteurs van Feenstra staan 24 uur per dag klaar voor cv-ketel onderhoud in Groningen en omgeving. Als uw cv-ketel het niet doet, wilt u dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt. Niemand zit immers graag in een koud huis. Vanuit onze centraal gelegen vestiging bedienen we de gehele regio. Ook als u in Eelde, Winschoten, Veendam of zelfs Assen woont, kunt u dus bij ons terecht voor cv onderhoud. Zelfs als uw ketel prima functioneert, is het verstandig te investeren in cv-ketel onderhoud. Dit zorgt namelijk voor een lager energieverbruik, een langere levensduur en minder storingen. Wij bieden zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als cv onderhoudscontracten. Wanneer uw cv-ketel toe is aan vervanging, kunt u bij Feenstra ook een nieuwe cv-ketel kopen. Inclusief deskundige installatie.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Groningen e.o.

Feenstra is in de provincie Groningen dé specialist voor warmtepomp onderhoud. Periodiek warmtepomp onderhoud vermindert uw energieverbruik en de kans op storingen, en verlengt de levensduur van uw installatie. Als u toch in de kou zit door het uitvallen van uw warmtepomp, zijn onze monteurs vanuit onze gunstig gelegen vestiging altijd snel op locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kies tussen de flexibiliteit van eenmalig onderhoud en het gemak van een onderhoudscontract. Als u een hybride warmtepomp heeft, combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan uw warmtepomp met cv-ketel onderhoud. U kunt bij Feenstra ook een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Groningen e.o.

Ook voor onderhoud aan uw geiser en boiler kunt u terecht bij Feenstra. Regelmatig onderhoud laat uw apparaten zuinig en goed werken. Wanneer u zonder warm water zit, zijn we vanuit onze centraal gelegen vestiging in de hele regio snel ter plekke voor spoedklussen. Feenstra onderhoudt verschillende soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Is uw geiser of boiler aan vervanging toe, dan kunt u bij Feenstra een nieuwe geiser of boiler kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Groningen

Om te blijven genieten van gezonde lucht in huis, is regelmatig onderhoud van uw mechanische ventilatie installatie aan te bevelen. Wij verzorgen dit graag voor u. Tijdens een onderhoudsbeurt maken we de luchtkanalen schoon en lopen we de ventilatiebox na. Zo blijft uw systeem optimaal presteren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan verzorgt Feenstra ook uw wtw-onderhoud. Wanneer uw ventilatiebox defect is of
ouder dan 15 jaar, kunnen wij uw ventilatiebox voor u vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Groningen e.o.

Feenstra levert in de regio Groningen betrouwbare huisbeveiligingssystemen. Deze geavanceerde alarmsystemen zijn verbonden met een bemande meldkamer. Wanneer het systeem iets verdachts registreert, krijgt de meldkamer een signaal. Daar wordt de situatie beoordeeld, en wordt indien nodig de politie gewaarschuwd. Onze alarmsystemen hebben ook een sterk preventieve werking. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij ook camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Groningen

Wilt u zonnepanelen kopen in Groningen? Dan helpt Feenstra u graag! Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en te besparen op uw energiekosten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende hoogwaardige pv-panelen met een minimale garantie van 10 jaar. Onze specialisten komen graag langs om uw situatie te beoordelen en een passend advies uit te brengen voor uw woning. De installatie van uw
zonnepanelen is in slechts één dag voor elkaar!

Meer over onze zonnepanelen