Feenstra Lelystad

Contactinformatie Feenstra Lelystad

Steenstraat 1
8211 AG Lelystad

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, ventilatie, huisbeveiliging, zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra vestiging Lelystad

Feenstra: de bekende naam voor onderhoud en installatie in Lelystad e.o.

Feenstra is met meer dan 70 jaar ervaring dé bekende naam voor installatie- en onderhoud in de omgeving van Lelystad. Onze gecertificeerde vakmensen gaan altijd voor de beste service en de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om cv onderhoud, de reparatie van uw warmtepomp of het installeren van zonnepanelen. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Lelystad is de gehele regio uitstekend bereikbaar. Zo kunnen wij bij spoedklussen snel ter plekke zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Lelystad?

In de regio Lelystad kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Lelystad?

 • Centraal gelegen vestiging in Lelystad
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Lelystad

Feenstra verzorgt deskundig en doeltreffend cv-ketel onderhoud in Lelystad en omgeving. Regelmatig onderhoud kan storingen voorkomen, zorgt dat uw ketel langer meegaat en verlaagt uw energierekening. Wij bieden zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als cv onderhoudscontracten. Wanneer uw cv-ketel toch uitvalt, zijn onze monteurs snel ter plaatse, zodat u niet langer dan nodig in de kou hoeft te zitten. Vanuit onze centraal gelegen vestiging bedienen we de gehele regio. Ook als u in bijvoorbeeld Dronten, Harderwijk, Zwolle, Urk of Emmeloord woont, kunt u een beroep op ons doen voor cv onderhoud.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Lelystad e.o.

Voor warmtepomp onderhoud in Lelystad en omstreken kunt u ook terecht bij de specialisten van Feenstra. Wanneer u in de kou zit omdat uw warmtepomp het niet doet, zijn zij snel ter plekke om uw warmtepomp te repareren. Voor dit soort spoedwerkzaamheden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Maar ook als uw installatie probleemloos functioneert, is het verstandig regelmatig onderhoud te laten plegen. Dit zorgt voor een efficiëntere werking, waardoor uw energierekening omlaag gaat. U heeft de keuze tussen eenmalig onderhoud en een onderhoudscontract. Als u een hybride warmtepomp heeft, combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan uw warmtepomp met cv-ketel onderhoud. U kunt bij Feenstra ook een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Lelystad e.o.

Feenstra verzorgt deskundig geiser en boiler onderhoud in Lelystad en wijde omgeving. Goed onderhoud laat uw geiser of boiler zuinig werken en helpt storingen te voorkomen. Wanneer u toch zonder warm water zit, kunnen we vanuit onze gunstig gelegen vestiging snel bij u zijn, waar in de omgeving u ook woont. Feenstra onderhoudt vrijwel alle soorten boilers, waaronder indirect gestookte boilers, gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Wanneer uw geiser of boiler vervangen moet worden, kunt u bij Feenstra een nieuwe geiser of boiler kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Lelystad

Laat uw mechanische ventilatie onderhoud in de regio Lelystad verzorgen door Feenstra. Zo kunt u blijven genieten van gezonde lucht. Een onderhoudsbeurt bestaat uit het grondig schoonmaken van de luchtkanalen en het nalopen van de ventilatiebox. Zo blijft uw systeem optimaal functioneren. Heeft uw mechanische ventilatie een wtw-unit? Dan verzorgen wij ook uw wtw-onderhoud. Als uw ventilatiebox defect is of ouder dan 15 jaar, kunnen wij tevens uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Lelystad e.o.

Feenstra levert en installeert in Flevoland ook betrouwbare alarmsystemen. Deze geavanceerde systemen zijn verbonden met een bemande meldkamer. Wanneer het systeem iets verdachts waarneemt, wordt de meldkamer op de hoogte gesteld. Daar wordt de situatie door specialisten beoordeeld, die indien nodig de politie waarschuwen. Onze alarmsystemen hebben ook een sterk preventieve werking. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij verder camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Lelystad

U kunt in Lelystad ook zonnepanelen kopen via Feenstra. Het plaatsen van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw huis te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Feenstra biedt de keus uit verschillende hoogwaardige pv-panelen, met een minimale garantietermijn van 10 jaar. Onze installateurs komen altijd langs om de situatie te beoordelen, zodat ze een passend advies kunnen uitbrengen voor uw woning. Bestelt u zonnepanelen, dan installeren we deze in slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen