Feenstra Roosendaal

Contactinformatie Feenstra Roosendaal

Borchwerf 27
4704 RG Roosendaal

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, ventilatie, huisbeveiliging, zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra vestiging RoosendaalFeenstra: voor onderhoud en installatie in Roosendaal e.o.

Met meer dan 70 jaar ervaring is Feenstra de vertrouwde naam voor installatie- en onderhoud in Roosendaal en omgeving. Onze gecertificeerde vakmensen leveren de hoogste kwaliteit en de beste service, of het nu gaat om cv onderhoud, de reparatie van uw warmtepomp of het installeren van zonnepanelen. Onze gunstig gesitueerde vestiging in Roosendaal is een prima uitvalsbasis voor de hele regio. Hierdoor kunnen wij voor spoedklussen altijd snel ter plekke zijn. Dag en nacht.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Roosendaal?

In de regio Roosendaal kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Roosendaal?

 • Centraal gelegen vestiging in Roosendaal
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

Cv-ketel onderhoud Roosendaal

Feenstra is dé specialist in cv-ketel onderhoud voor Roosendaal en omgeving. Regelmatig onderhoud van de ketel helpt storingen te voorkomen, zorgt dat uw ketel langer meegaat, en verlaagt uw gasrekening. Feenstra biedt zowel eenmalig cv-ketel onderhoud als cv onderhoudscontracten. Wanneer uw cv-ketel het toch onverhoopt begeeft, kunnen onze monteurs snel ter plaatse zijn. Hierdoor hoeft u niet langer dan nodig in de kou en zonder warm water te zitten. Vanuit onze gunstig gelegen vestiging bedienen we de wijde regio. Dus ook als u in bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Etten-Leur, Terneuzen, Goes of Middelburg woont, kunt u bij ons terecht voor cv onderhoud.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Roosendaal e.o.

Feenstra verzorgt ook graag uw warmtepomp onderhoud in Roosendaal en omstreken. Als u in de kou zit omdat uw warmtepomp defect is, komen onze specialisten snel naar u toe. Voor spoedwerkzaamheden kunt u ons dag en nacht bereiken. Wanneer uw installatie nog zonder problemen functioneert, is het ook aan te raden uw warmtepomp goed te laten onderhouden. Een schone en juist afgestelde warmtepomp zorgt namelijk voor een efficiëntere werking en vermindert de kans op storingen. Kies tussen eenmalig onderhoud en een onderhoudscontract. Als u een hybride warmtepomp heeft, combineren wij de onderhoudswerkzaamheden aan uw warmtepomp met cv-ketel onderhoud. Is uw warmtepomp defect of zoekt u een manier om uw woning te verduurzamen? Dan kunt u bij Feenstra ook een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Roosendaal e.o.

Ook voor deskundig geiser en boiler onderhoud in Roosendaal en omgeving kunt u terecht bij Feenstra. Regelmatig onderhoud helpt storingen te voorkomen en zorgt voor een zuinigere werking. Mocht u toch zonder warm water komen te zitten, dan zijn wij snel bij u voor een spoedreparatie. Feenstra onderhoudt vele soorten boilers: van indirect gestookte boilers tot gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Moet uw geiser of boiler vervangen worden, dan kunt u bij Feenstra een nieuwe kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Roosendaal

Ook uw mechanische ventilatie onderhoud in de regio Roosendaal kunt u door Feenstra laten verzorgen. Deskundig onderhoud betekent dat u kunt u blijven genieten van gezonde lucht in uw woning. Tijdens een onderhoudsbeurt maken wij de ventilatiekanalen grondig schoon en lopen wij de ventilatiebox nauwkeurig na. Zo kunt u er op rekenen dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan kunnen wij ook uw wtw-onderhoud verzorgen. Mocht uw ventilatiebox defect zijn of ouder dan 15 jaar, dan kunnen wij ook uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Roosendaal e.o.

Feenstra levert en installeert in Roosendaal betrouwbare alarmsystemen. Onze huisbeveiligingssystemen zijn verbonden met een bemande meldkamer. Wanneer het geavanceerde systeem iets verdachts signaleert, brengt het de meldkamer op de hoogte. Daar wordt de situatie door specialisten beoordeeld, die indien nodig de lokale politie waarschuwen. Onze alarmsystemen hebben daarnaast een sterk afschrikwekkende functie. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij verder camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Roosendaal

Wilt u in u in de buurt van Roosendaal of Bergen op Zoom zonnepanelen kopen? Dan is Feenstra u graag van dienst! Het installeren van zonnepanelen is een uitstekende manier om uw woning te verduurzamen en uw energiekosten naar beneden te brengen. Feenstra biedt keus uit verschillende soorten hoogwaardige zonnepanelen, met een minimale garantietermijn van 10 jaar. Verder komen onze installateurs altijd langs om uw woning te inspecteren zodat ze een passend advies kunnen uitbrengen. Bestelt u zonnepanelen, dan installeert Feenstra deze in slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen