Feenstra Roosendaal

Contactinformatie Feenstra Roosendaal

Borchwerf 27
4704 RG Roosendaal

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Beveiliging


Installateur Feenstra RoosendaalMet het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een echte landelijke dekking, korte responsetijd en een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week doorgaat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is! Hieronder vindt u de contactinformatie van de Feenstra vestiging in Roosendaal. Mocht u langs willen komen op de vestiging, verzoeken wij u om eerst altijd even te bellen.

Nieuwe cv-ketel kiezen in Roosendaal

Als u een nieuwe of vervanging van een bestaande hr-ketel voor uw woning in Roosendaal zoekt, dan helpt Feenstra u graag bij het maken van de juiste keuze. In ons assortiment vindt u cv-installaties van diverse A-merken, onder andere cv-ketels die als beste getest zijn door de Consumentenbond.

Cv-ketel advies op maat

Cv onderhoudscontract

Met cv-ketel onderhoud gaat uw ketel gemiddeld 15 jaar mee en verlaagt u de kans op storingen. Een goed onderhouden cv-ketel produceert verwarming en warm water op een efficiënte manier en draagt bij aan duurzaam energieverbruik, dus goed voor het milieu én uw portemonnee.

Cv-ketel onderhoud

Ventilatiesysteem onderhouden

De meeste woningen in Roosendaal hebben een mechanische ventilatiesysteem. Hierdoor circuleert er continu schone lucht door de woning en is er minder kans op schimmels en vocht. Belangrijk is wel om uw ventilatiesysteem regulier te onderhouden, omdat er stof, vuil en zelfs ongedierte in de luchtkanalen terecht kan komen. Deze lucht ademt u weer in, wat kan leiden tot allergieën, huidklachten en longaandoeningen. Feenstra heeft verschillende oplossingen voor het reinigen en onderhouden van uw mechanische ventilatiesysteem in uw woning.

Mechanische ventilatie