Feenstra Tiel

Contactinformatie Feenstra Tiel

Edisonstraat 4
4004 JL Tiel

Tel.: 088 8455 000
Email: info@feenstra.com

Verwarming, ventilatie, huisbeveiliging, zonnepanelen en Service & Onderhoud


Feenstra vestiging Tiel

Feenstra: voor uw onderhoud en installatie in Tiel e.o.

Feenstra is in de omgeving van Tiel de vertrouwde naam voor installatie- en onderhoud. Ons bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring, en er werken uitsluitend vakmensen die streven naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Of het nu gaat om cv onderhoud, de reparatie van uw warmtepomp of het installeren van zonnepanelen, onze specialisten staan voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Tiel bedienen wij de gehele Betuwe en wijdere omgeving. Heeft u een spoedklus? Dan zijn wij snel ter plekke. Dag en nacht.


Welke diensten levert Feenstra in de regio Tiel?

In de regio Tiel kunt u bij Feenstra terecht voor:

 • Cv-ketel onderhoud en installatie
 • Warmtepomp onderhoud
 • Boiler en geiser onderhoud
 • Mechanische ventilatie onderhoud en wtw onderhoud
 • Huisbeveiliging
 • Zonnepanelen kopen

Waarom kiezen voor Feenstra in Tiel?

 • Centraal gelegen vestiging in Tiel
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekend opgeleide vakmensen
 • Meer dan 70 jaar ervaring
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Transparante prijzen

 Cv onderhoud Tiel

Feenstra is dé specialist in cv-ketel onderhoud voor Tiel en omgeving. Regelmatig onderhoud van uw cv helpt storingen te voorkomen, laat uw ketel langer meegaan en verlaagt uw energieverbruik. U kunt bij Feenstra kiezen voor eenmalig cv-ketel onderhoud of een cv onderhoudscontract. Als uw cv-ketel het plots niet meer doet, staan onze monteurs snel bij u voor de deur voor een spoedreparatie. Zo hoeft u niet langer dan nodig zonder warm water en in de kou te zitten. Wij bedienen de gehele regio vanuit ons strategisch gelegen pand in Tiel. Het servicegebied omvat de gehele Betuwe, maar ook plaatsen als Oss, Ede, Amersfoort en Zaltbommel.

Cv-ketel onderhoud

Warmtepomp onderhoud in Tiel e.o.

Feenstra is graag uw partner voor warmtepomp onderhoud in Tiel en omstreken. Zit u in de kou door een kapotte warmtepomp? Dan lossen onze gecertificeerde monteurs dit graag zo snel mogelijk voor u op. Voor spoedreparaties zijn wij dag en nacht bereikbaar. Maar ook als uw installatie zonder problemen draait, is het verstandig te investeren in periodiek onderhoud. Een schone en juist afgestelde warmtepomp werkt namelijk beter en verlaagt uw energiekosten. Kies voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudscontract. Bij hybride warmtepompen combineren we de onderhoudswerkzaamheden met cv-ketel onderhoud. Is uw warmtepomp defect of zoekt u een manier om uw woning duurzamer te maken? Dan kunt u bij Feenstra een nieuwe warmtepomp kopen.

Warmtepomp onderhoud

Onderhoud van geiser en boiler in Tiel e.o.

Voor professioneel geiser en boiler onderhoud in Tiel en omgeving zit u ook goed bij Feenstra. Regelmatige onderhoudsbeurten helpen storingen te voorkomen en verlagen uw energiekosten. En wanneer u toch zonder warm water komt te zitten, zijn wij snel bij u om het probleem op te lossen. Wij onderhouden vele soorten boilers: van indirect gestookte boilers tot gesloten gasgestookte boilers, zonneboilers en warmtepompboilers. Ook onderhouden wij alle soorten geisers. Moet uw geiser of boiler vervangen worden, dan kunt u bij ons een nieuwe kopen.

Geiser en boiler onderhoud

Mechanische ventilatie Tiel

Neem voor mechanische ventilatie onderhoud in Tiel en omgeving contact op met Feenstra. Wij zorgen dat u dankzij deskundig onderhoud kunt blijven genieten van schone lucht in uw woning. Tijdens een onderhoudsbeurt reinigen wij de ventilatiekanalen grondig en stellen wij de ventilatiebox op de juiste manier af. Zo kunt u er op rekenen dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Heeft u mechanische ventilatie met een wtw-unit? Dan verzorgen wij ook graag uw wtw-onderhoud. Mocht uw ventilatiebox stuk zijn of ouder dan 15 jaar, dan kan Feenstra uw ventilatiebox vervangen.

Mechanische ventilatie onderhoud

Huisbeveiliging in Tiel e.o.

Feenstra is in Tiel de installateur van betrouwbare alarmsystemen. Onze beveiligingssystemen zijn aangesloten op een bemande meldkamer. Indien het systeem iets verdachts waarneemt, wordt de meldkamer op de hoogte gebracht. Daar wordt de situatie door specialisten beoordeeld. Indien nodig waarschuwen zij vervolgens de lokale politie. Onze alarmsystemen hebben daarnaast een afschrikwekkende functie. Op het gebied van huisbeveiliging leveren wij ook camerabeveiliging en personenalarmering.

Meer over onze huisbeveiligingssystemen

Zonnepanelen kopen Tiel

Wilt zonnepanelen kopen in Tiel en omgeving? Dan zit u goed bij Feenstra! Het plaatsen van zonnepanelen is een doeltreffende manier om uw woning te verduurzamen en uw energiekosten te verlagen. Feenstra biedt keus uit meerdere pakketten. Alle zonnepanelen die wij verkopen, hebben een minimale garantietermijn van 10 jaar. Onze adviseurs komen altijd langs om uw woning te inspecteren, zodat ze een passend advies kunnen uitbrengen. Bestelt u zonnepanelen, dan duurt de installatie door Feenstra slechts één dag!

Meer over onze zonnepanelen