Ventilatie

Voor gezonde lucht bent u aan het goede adres

Feenstra zorgt voor een optimaal en gezond binnenklimaat. Alles met betrekking tot ventilatie, rookgasafvoer- en luchttoevoerkanalen, dakdoorvoeren en prefab schoorstenen is bij Feenstra in goede handen. We helpen met de installatie en het onderhoud van de verschillende ventilatieoplossingen. Dankzij de kwalitatieve dienstverlening en attractieve prijsstellingen worden onverwachte investeringen gemeden en bovenal het binnenklimaat in het vastgoed verbetert.

Werkwijze

Dankzij nauwkeurige metingen, secure rookproeven tot en met camera-inspecties, wordt nauwkeurig vastgesteld wat goed en minder goed is aan de huidige ventilatiesituatie. Op grond van deze bevindingen wordt een deskundig advies geformuleerd en toegespitst op haalbare verbeteringen voor een gezonder binnenklimaat. Uiteraard aangevuld met een gespecificeerd en overzichtelijk kostenplaatje.

Frisse lucht binnenhalen én houden lijkt soms een onhaalbaar verhaal. Niet voor niets is het advies, montage en onderhoud op het gebied van woningventilatiesystemen met recht een specialisme te noemen. In diverse projecten heeft Feenstra bijgedragen aan een gezond binnenklimaat.

Bekijk deze projecten

Neem contact op met Feenstra

Voor een check op de gezondheid van uw binnenklimaat.

Contact opnemen met Feenstra

Ventilatie certificeringen

  • Hier klimaatbureau
  • milieu centraal
  • MmM.png