Betrouwbaar, herkenbaar en veilig

U helpt mensen met een (verstandelijke) beperking om hun leven zoveel mogelijk in te vullen zoals zij dat zelf willen. Met uw professionele ondersteuning leiden uw cliënten het leven dat bij hen past, maken zij zoveel mogelijk hun eigen keuzes en benutten zij hun talenten en mogelijkheden. Feenstra zorgt ervoor dat zij dit in een veilige en comfortabele omgeving kunnen doen.

Juiste benadering van uw cliënten

De ervaring leert ons dat een juiste benadering van uw cliënten zeer belangrijk is. Feenstra heeft veel monteurs in dienst die ervaring hebben met uw doelgroep. Tijdens onze kennismaking gaan we met u in gesprek over de protocollen en juiste benaderingswijze van uw cliënten. Een onderdeel van de benaderingswijze is bijvoorbeeld herkenbaarheid. Onze monteurs zijn altijd herkenbaar aan hun bedrijfskleding en –auto. Samen zorgen we er voor dat wij ons werk kunnen uitvoeren zonder dat er onrust ontstaat. Gedurende onze samenwerking overleggen we regelmatig met uw contactpersoon. Als blijkt dat een andere benaderingswijze beter is voor uw cliënten of bewoners, dan passen wij deze waar mogelijk aan.

Onderhoudsplanning en Meerjarenbegroting

Per jaar stellen wij een onderhoudsplanning op. Als uw zorginstelling meerdere locaties heeft, doen wij dit voor elke locatie. Het onderhoudsbezoek doen wij na afspraak met de afgesproken contactpersoon. Preventief onderhoud vindt altijd plaats op doordeweekse dagen tussen 08.00 en 16.30 uur. Voor het melden van storingen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. 

De status van de installaties leggen wij vast in rapportages. Met de gegevens uit deze rapporten kunnen wij u adviseren over vervanging en uw begroting voor de lange termijn.

Meer informatie?

Collectieve installaties

Ook de zorg voor uw ketelhuizen is bij ons in goede handen. Bij collectieve installaties gelden andere prioriteiten dan bij individuele installaties. Bij het uitvallen van een collectieve installatie is er vaak directe hinder voor veel cliënten tegelijk. Snel handelen is dan een must. Dit doet onze gespecialiseerde afdeling Utiliteit. Meer lezen over service, onderhoud en vervanging van collectieve installaties?

Utiliteit bij Feenstra

Feenstra utiliteit3

Verduurzaming

Wij zetten onze kennis en ervaring in voor de realisatie van uw (project)doelstellingen en lange termijn doelstellingen. Ook op het gebied van verduurzaming denken wij met u mee en adviseren wij u over vervanging van oude en energieverslindende pompen voor energiezuinige pompen, isolatie van CV- en warmwaterleidingen, vervangen van luchtbehandelingskasten voor kasten met warmteterugwinning, etc.


Al geruime tijd zijn wij een betrouwbare partner voor diverse zorginstellingen. Wij weten hoe we overlast tot een minimum beperken. Een goed voorbeeld hiervan is ons advies aan Woonzorggroep Samen, dat geleid heeft tot verduurzaming van hun installaties. Lees meer over verduurzaming bij Woonzorggroep Samen Woonzorggroep Samen

 

Deze zorginstellingen kozen voor Feenstra

  • s Heerenloo
  • Zorggroep Charim
  • Woonzorggroep Samen
  • Esdege Reigersdaal2