Zonne-energie

In het oerwoud van energietransitie is het lastig keuzes maken. Wat is nu de route te volgen, zonder spijt te krijgen van de investeringen. De technologische ontwikkelingen gaan immers zo snel. U herkent deze afwegingen vast wel. Zonne-energie is naar onze mening een investering waar u zowel nu als op termijn geen spijt van krijgt. Een ‘no-regret’ maatregel dus. Er is namelijk voldoende consencus over het feit dat op den duur elektriciteit de hoofdbron wordt van energievoorziening in een woning. Hoe mooi is het dan dat je met een bewezen technologie in staat bent om zelf je stroom op te wekken?

Zonnepanelen

De interventie van het installeren van zonnepanelen is een relatieve eenvoudige. Effect op de energierekening van de bewoner is meteen zichtbaar. Het effect op het energielabel van de woning is ook direct zichtbaar. En doen we gelijk iets aan de CO2 uitstoot door lokaal op te wekken. Bij Feenstra wekken wij ook lokaal op. Wij hebben wij ruim 1100 zonnepanelen op onze eigen panden geïnstalleerd. Hiermee reduceren we 74.350 kWh aan elektriciteit, goed voor een ruime 34 ton CO2 per jaar.

Feenstra is u graag van dienst hierbij en beschikt over een proven track record op dit gebied.

Contact opnemen met Feenstra

Zonneboiler

Zon thermische (Solar) systemen bestaan uit collectoren die warm water maken met behulp van zonlicht en een boiler die dit opslaat voor later gebruik. Het met de zon opgewarmde warm water ondersteunt de bereiding van warm water voor bad, douche en kraan. De zonneboiler is wat ons betreft een ondergewaardeerd product. Een gemiddelde zonneboiler zorgt immers voor een aantoonbare besparing op de energierekening van een woning. Zonder bouwkundige aanpassingen, maar met subsidie-mogelijkheden en labelstappen. En als de zon niet schijnt dan zorgt een alternatieve opwekker dat u altijd warm water heeft.

Graag adviseren wij u dan ook over dit product. Contact opnemen Feenstra

Met zon naar Energielabel B

Woningbouwcorporatie Actium heeft zichzelf tot doel gesteld om vóór 2020 voor al haar huurwoningen gemiddeld een energielabel B te hebben. Hiervoor zijn huurwoningen van Actium voorzien van zonnepanelen, geplaatst door Feenstra.

Meer over project Actium

Zonne-energie zakelijke markt

Onze certificeringen voor zonne-energie

  • Zonnekeur Feenstra
  • VCA veiligheids checklist aannemers
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • Install Q