Feenstra is vakantieparkenspecialist

Er even lekker tussenuit aan zee of in het bos. Veel mensen kiezen dan voor een midweek of weekend naar een bungalowpark. Stelt u zich voor dat uw gasten tijdens hun verblijf plotseling geen warm water of verwarming meer hebben. Dit bederft het vakantieplezier. Het comfort in de bungalow is dan ook een belangrijk onderdeel van de beoordeling die uw gasten over hun verblijf geven. Bij een onverwachte storing bellen uw gasten de receptie in de verwachting dat het ongemak snel wordt opgelost.

Specifieke benadering en goede afspraken

Onderhoud in een vakantiepark vereist een specifieke klantbenadering en goede afspraken over aanrijtijden, planning van het onderhoud en renovatie op (deels) verhuurde parken. Feenstra is al vele jaren actief als partner op vakantieparken en de werkzaamheden aan de technische installaties zijn dagelijkse kost voor onze monteurs. Zij zorgen ervoor dat uw gasten snel worden geholpen en weer ongestoord en warm kunnen genieten van hun vakantie. Parkeigenaren en beheerders kennen Feenstra als een betrouwbare partner en zij waarderen ons met een klantscore van 8 of hoger.

De komende jaren zullen wij onze diensten aan meerdere vakantieparken verlenen. Naast service, onderhoud en montage adviseren wij hen op het gebied verduurzaming en nieuwe technologie├źn.

Wilt u weten wat wij voor uw vakantiepark kunnen betekenen?

Contact opnemen met Feenstra

Foto vakantiebungalow landal greenparks

Ontwikkelingen in de recreatiebranche

De recreatiebranche groeit; de verhuurbezetting van de parken neemt toe en de gasten verlangen een ander service niveau dan voorheen. Landelijke uitrol bij de grotere formules waar Feenstra de servicepartner is past in deze strategie en vindt op dit moment plaats.

Duurzaamheid

Het energieakkoord en de energietransitie zijn onderwerpen die bij de eigenaren van de grotere vakantieparken al langere tijd spelen. Ambities voor vermindering van het energieverbruik en vergroening zijn in hun beleid vastgelegd. Feenstra ondersteunt u actief bij het maken en realiseren van uw plannen. Wij onderzoeken het stookgedrag, verbruik en de optimalisatie van slimme systemen op afstand om energie te besparen en tegelijkertijd het comfort te behouden.

Vakkundig onderhouden vakantieparken

  • Droomparken Feenstra
  • Landal Greenparks logo
  • Het verscholen Dorp Feenstra
  • Hof van Salland Feenstra