Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn dan ook trots op onze ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze kennis en ervaring meedragen en dagelijks inzetten. Hun vertrouwde vakmanschap combineren we met een bedrijfsvoering die in alle opzichten up-to-date is. In totaal werken bij Feenstra ruim 1.500 mensen aan oplossingen om het veiliger, comfortabeler en gezonder te maken. Bij Feenstra draait het om u en uw bewoners.

Innovatief sinds 1947

Feenstra  volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet, en past deze ook toe in de praktijk. De vraag naar optimale gebouw- en woningisolatie, gecombineerd met minimaal energieverbruik blijft groeien. Denk bijvoorbeeld aan kennis over warmtepompen, zonneboilersystemen en compacte warmtekrachtinstallaties. Afhankelijk van de energiebalans binnen woningen en gebouwen, brengen we desgewenst de economische en technische haalbaarheid van de voorzieningen in kaart.

Tip van de vakman

Tip Zorgeloos Wonen
Informatief platform

Feenstra informeert alle bewoners van Nederland over de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Lees mee

Idee

Intern opleiden

Het overdragen van expertise aan de nieuwe generatie monteurs is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Dit gebeurt door voortdurende bijscholing, interne opleidingen, goede begeleiding en door ervaring en jong talent aan elkaar te koppelen.

Opleiden doen we zelf

Integrale propositie

Goede kwaliteit en innovatieve dienstverlening tegen optimale kosten, dat is waar Feenstra voor staat. De medewerkers van Feenstra zijn dagelijks bezig met installatietechniek, energieadvies, ventilatie en beveiliging. Allemaal disciplines die in een woning van toepassing zijn en daarmee optimaal door één partij kan worden ingevuld. Uit onderzoeken is gebleken dat de totaalinstallateur de grootste besparingen op woonlastenreductie kan realiseren (Bron: ABNAMRO, AEDES). Steeds vaker nemen we als organisatie de rol als hoofdaannemer en kunnen we de ketenintegratie versneld tot stand brengen.

Ketenintegratie

De huidige ontwikkelingen op de markt zijn de aanleiding om met onze klanten verder na te denken dan alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige service en onderhoud tegen marktconforme prijzen. Besparingen, vertrouwen, volledige transparantie en efficiency zijn concrete resultaten. Kwaliteitsverbetering, het combineren van werkzaamheden en een comfortabel binnenklimaat zijn wensen van bewoners. Feenstra werkt met verschillende klanten samen middels ketenintegratie. In deze langdurige samenwerking neemt Feenstra de rol van aannemer, uitvoerder en zelfs financier voor zijn rekening.

Feenstra certificeringen & lidmaatschappen

  • VCA veiligheids checklist aannemers
  • KOMO instal
  • Zonnekeur installateur keurmerk
  • Techniek Nederland
  • 4scios
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • Meer met Minder Energie
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra