Sinds onze oprichting in 1947 is het vakmanschap dát wat Feenstra onderscheidt in de markt. We zijn dan ook trots op onze ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze kennis en ervaring meedragen en dagelijks inzetten. Hun vertrouwde vakmanschap combineren we met een bedrijfsvoering die in alle opzichten up-to-date is. In totaal werken bij Feenstra ruim 1.700 mensen aan oplossingen om uw woning veiliger, comfortabeler en gezonder te maken. Het overdragen van expertise aan de nieuwe generatie monteurs is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Dit gebeurt door voortdurende bijscholing, interne opleidingen, goede begeleiding en door ervaring en jong talent aan elkaar te koppelen.
Wij hechten veel waarde aan het opleiden en verbreden van de expertise van onze medewerkers. In de interne permanente opleidingscentra vinden maandelijks verplichte bijeenkomsten plaats. Deze opleidingen zorgen voor goed geschoolde specialisten die kennis en ervaring hebben en die ook blijven ontwikkelen. Voordat nieuwe ontwikkelingen en producten op de markt worden geïntroduceerd door leveranciers en fabrikanten, worden deze eerst getest en besproken in de opleiding. Zo bent u zeker van kwaliteit.
Onze vakmannen en vakvrouwen bloggen op Zorgeloos Wonen.
Bij Feenstra krijgen leerlingen installatiewerk de kans om in de praktijk nuttige leer- en werkervaring op te doen. Het Stimuleringsfonds leren/werken (Stifo) bevordert de instroom van leerlingen in technische beroepen en vergroot het aantal leerwerkplekken om zo voldoende vakmensen in de bouw te hebben en houden. Er ontstaat nu al een tekort aan technische vaklieden. Daarop spelen opleidingen in. Daarnaast is aansluiting op de praktijk nodig, want een vak leer je in de praktijk. Het Stifo maakt met opdrachtgevers en opdrachtnemers bindende afspraken over leerwerkplekken en werkervaringsplekken. Hoe Feenstra hierin samen werkt met Portaal.