Dienstverlening op maat

Naast de reguliere service mogelijkheden biedt Feenstra meer mogelijkheden. Alle oplossingen zijn gebaseerd op optimale kostenbeheersing en minimale overlast voor uw huurders. Feenstra kan met u elke vorm van dienstverlening bespreken en vrijwel altijd invullen.

Bewoners willen geen overlast en zeker geen hogere woonlasten ervaren

Dankzij de expertise binnen ons bedrijf en de jarenlange ervaringen met onze streng geselecteerde leveranciers, kunnen we innovatieve en klant specifieke oplossingen aanbieden. Een bewezen communicatieplan naar uw bewoners zorgen voor tevreden klanten. Feenstra heeft de storingsgraden van alle typen en merken cv-installaties uit de afgelopen decennia opgeslagen in een database. Deze gegevens worden continu geanalyseerd en verrijkt met actuele cijfers van het type woning, gezinssamenstelling en het weerbeeld.

Gebaseerd op deze getallen kan Feenstra 98% nauwkeurig voorspellen welke storingen zich gaan voordoen. Op basis hiervan heeft onze organisatie altijd monteurs met kennis en ervaring voor u beschikbaar. Op deze manier kan er adequaat worden gereageerd op storingen. De gegevens worden beschikbaar gesteld aan onze relaties waarop strategische keuzes gemaakt worden en besparingen gerealiseerd.

Meer weten over de expertise van Feenstra

Lagere onderhoudskosten

Preventief onderhoud verhoogt het comfort en de veiligheid van een gebouw of de woning, wat de functionaliteit en de betrouwbaarheid enorm verbeterd. Bovendien verlaagt preventief onderhoud de gebruikerslasten van een gebouw of de woning, omdat de inzet van middelen te plannen is. Feenstra beheerst deze werkwijze tot in detail. De bedrijfsprocessen van de service organisatie zijn zo ingericht op basis van de meer dan 800.000 onderhoudscontracten in Nederland.

Feenstra onderhoud verwarming

Onderhoudsplan voor uw woningportefeuille

Het complex matig integraal onderhoud aan cv-ketels in uw woningen of het op tijd en binnen budget onderhouden van installaties in mutatiewoningen, Feenstra heeft decennia lange ervaring met klanten om dit succesvol in te vullen. Samen met u bekijken we de strategische woningportefeuille en stellen hier een onderhoudsplan voor samen.

Contact opnemen met Feenstra