Veiligheid en wooncomfort voor uw bewoners

U bent verantwoordelijk voor het binnenklimaat in de woningen van uw bewoners; dit moet veilig, gezond en comfortabel zijn. Feenstra zorgt er voor dat de techniek precies doet wat u wilt. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaak.

Vakkundige dienstverlening voor u …

Of het nu gaat om onderhoud aan de cv-installatie, ventilatie, (brand)veiligheid, legionella bestrijding of het voorkomen van koolmonoxide; u hebt aan ons een vakkundige partner. Uw wensen vertalen wij in efficiënte oplossingen zoals slimme ketelvervangingen, planmatig onderhoud en energiezuinige maatregelen.

Ook vraagstukken over wet- en regelgeving lossen wij met u op.  Onze specialisten bekijken samen met u de strategische voorraad en nemen uw beleidsvisie door. Zo komen we tot een integrale en innovatieve oplossing om de woonlasten voor uw bewoners waar mogelijk te verlichten en het wooncomfort te verhogen.

… en voor uw bewoners

Uw bewoners kunnen ons dag en nacht bereiken. In veel gevallen is het mogelijk om problemen op afstand te verhelpen. Zo niet, dan er is er altijd een van onze 800 monteurs in de buurt om de storing op te lossen; ons bedrijf kenmerkt zich als een landelijk opererende organisatie met een regionaal karakter. 

Kennismaken met Feenstra?

Maak gebruik van onze ervaring

Onze jarenlange ervaring heeft ons een database van meer dan 800.000 adressen opgeleverd. Deze ervaring gebruiken wij om processen te optimaliseren en gericht te adviseren. Wij houden rekening met de onderhoudskosten en storingspercentages en zorgen voor een slim vervangingsvoorstel.

Energiebesparende mogelijkheden

Wij maken ons sterk om zo spoedig mogelijk alleen nog cv-ketels in combinatie met een duurzame aanvulling, zoals een hybride warmtepomp, zonneboiler of andere aardgasbesparende producten te installeren. Uiteraard vervangen wij waar mogelijk ook zoveel mogelijk cv-ketels door een duurzaam alternatief. De mogelijke opkomst van groen gas blijft Feenstra ook zien als een goed alternatief voor de vervanging van aardgas als brandstof voor de gasgestookte cv-ketel. Cv-installaties die, nu of in de toekomst, op groen gas worden gestookt, blijft Feenstra installeren, ook wanneer dit de enige verwarmingsbron van de woning is. Daarnaast adviseren wij u graag over andere energiebesparende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld isolatie, waterzijdig inregelen en zonnepanelen.

Contact opnemen met Feenstra

Tip van de vakman

Tip Feenstra
Altijd oog voor uw bewoners

Meer over de energietransitie

Op ons content platform informeren wij alle bewoners van NL over thema's als veilig, gezond en comfortabel wonen maar ook over de Energietransitie. 

ZorgeloosWonen

Idee

Woningcorporatie

Duurzame relaties met leveranciers

Een bijkomend voordeel van onze jarenlange ervaring in de branche zijn de duurzame relaties met onze leveranciers. Feenstra werkt al jaren samen met allerlei leveranciers, groothandels, aannemers en bouwbedrijven en wij hebben goede afspraken voor onze klanten met hen gemaakt. Wij zijn nauw betrokken bij ontwikkelingen in de markt en wij trekken samen met onze partners om innovaties te toetsen en toe te passen. 

Wat kunnen wij voor uw woningcorporatie betekenen?

Deze woningcorporaties kozen Feenstra

  • Kennemer Wonen
  • laurens wonen
  • Bouwvereniging Onze Woning
  • Omnia Wonen
  • SSH
  • Volta Limburg
  • dehuismeesters