5.500 comfortabele studentenwoningen

Feenstra co-maker verduurzaming

Opdrachtgever: SSH, de Studentenhuisvester SSH, de Studentenhuisvester

Feenstra heeft een nieuw onderhoudscontract in de wacht gesleept bij SSH, een grote studentenhuisvesting met 20.000 kamers. Als mooi verlengstuk hierop zijn we als co-maker uitgenodigd om te participeren in het kader van verduurzaming van het eerste grote complex (met ruim 1200 eenheden).  

In oktober 2017 is Feenstra door SSH uitgenodigd om te komen presenteren. In de tender en presentatie stond het onderhouden van cv-ketels en mechanische ventilatie van zo’n 5500 studentenkamers centraal.

SSH studentenhuisvesting
Tom Quik van SSH en Wilbert Burger van Feenstra

Naast Feenstra deden er nog vier andere partijen mee aan de tender. Feenstra is hierbij gekozen op basis van de presentatie die uitstekend bevonden werd. Dit heeft geleid tot een contract ondertekening voor het onderhoud, ingaande per 1 januari 2018 (met terugwerkende kracht). Hieronder valt het onderhoud voor zowel de CV als MV installaties én service in het geval van storing.

"Met Feenstra weet ik dat ik kennis en ervaring binnenhaal. De gehouden presentatie door de commercieel- en operationeel manager was uitstekend en ook werden alle vragen duidelijk beantwoord. Ik kijk uit naar onze samenwerking en heb vertrouwen in een langdurige relatie."
Tom Quik, manager technisch beheer bij SSH

Als mooi verlengstuk hierop is Feenstra als co-maker uitgenodigd om te participeren in het kader van verduurzaming van het eerste grote complex (met ruim 1200 eenheden) begin 2019.

"SSH is een mooie uitbreiding op de contractenbase van Feenstra en de daarbij behorende planmatige werkzaamheden en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking."
Vincent Stuip, commercieel manager bij Feenstra

Projectleider

Vincent Stuip

Feenstra biedt tal van mogelijkheden voor een gezonde en veilige woning; samen komen we tot de invulling die het beste aansluit bij uw huurders of bij u zelf als consument!

06 - 42311812

Kenmerken project

  • Werk: Onderhoud CV & MV
  • Plaats/regio: NL
  • Startdatum: januari 2018
  • Einddatum: januari 2023
  • Opdrachtgever: SSH, de Studentenhuisvester
  • Aantal woningen/eenheden: 5.500
  • Provincie: Gelderland