Menu

Dreef Beheer

Per 1 november 2014 voert Feenstra uit Heerhugowaard het onderhoud, beheer en storingafhandeling van uw cv-installatie namens Dreef Beheer uit. 

Over Feenstra

Feenstra is een landelijk opererende organisatie die al meer dan 68 jaar service, onderhoud en storingen onderhoud aan cv-installaties voor verschillende woningcorporaties en commercieel vastgoedbeheerders, waaronder Dreef Beheer.

Feenstra heeft een vestiging in Heerhugowaard waar waar u als bewoner contact mee zal krijgen. Lokale monteurs die gedurende de komende jaren een vertrouwd gezicht zullen worden voor u. Recentelijk is een contract getekend met uw verhuurder om de komende jaren uw verwarmingsinstallatie te onderhouden en storingen zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Uw cv-ketel onderhoud

We willen er veel voor in het werk stellen om de serviceverlening naar u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Feenstra heeft een intern callcenter welke 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u ter beschikking staat. U kunt bij onze collega’s terecht voor het aanmelden van storingen en het eventueel verzetten van een geplande onderhoudsbeurt aan uw cv-installatie.

 Uw cv-installatie dient een keer in de twee jaar gecontroleerd en onderhouden worden om te zorgen dat u altijd warm water en een goed functionerende verwarming heeft. Onze monteurs zullen daarom een keer per twee jaar voor een onderhoudsbeurt bij u langs te komen.

Feenstra zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart indien we langs willen komen voor een servicebeurt aan de cv-installatie. We sturen u twee weken voor de geplande datum een datum en dagdeel waarop de servicebeurt is gepland. U kunt dan ruimschoots voor deze afspraak rekening houden met de komst van onze monteur. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om thuis te zijn, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer wat vermeld is in de brief.

Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via:

Contactformulier:  het bewonersformulier
Telefoon:                088 - 8455 000 (lokaal tarief)