Menu

Ons Huis

Woonkerngerichte dienstverlening met Feenstra

foto gebouw Ons Huis ApeldoornPer 1 januari 2014 voert Feenstra reeds het onderhoud, beheer en storingsafhandeling van de individuele cv-installaties namens Ons Huis uit. Vanaf 1 december 2015 zal Feenstra ook het onderhoud, beheer en storingsafhandeling van de collectieve installaties uitvoeren en daarbij de storingen aan de cv-installatie in uw woning verhelpen.


Over Feenstra

Feenstra is een landelijk opererende organisatie die al meer dan 68 jaar service, onderhoud en storingen onderhoud aan cv-installaties voor verschillende woningcorporaties verzorgd, waaronder Ons Huis. De monteurs zijn allen woonachtig in de gemeenten van Ons Huis, uw gemeente dus. Dit is wat we noemen, lokaal de taal spreken, met kennis en kunde.

Feenstra heeft vestigingen in Apeldoorn en Enschede waar u als bewoner contact mee zal krijgen. De vestigingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u via een centraal telefoonnummer: 088 - 8455 000 (lokaal tarief). U kunt bij onze collega’s terecht voor het aanmelden van storingen.

Cv-ketel onderhoud bij Ons Huis

Recentelijk is een contract getekend met Ons Huis om de komende jaren de verwarmings- en warm waterinstallatie te onderhouden en storingen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Immers, iedere storing is er een teveel. Feenstra voert het onderhoud aan de collectieve technische installaties eens per jaar uit.

Feenstra zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart indien we langs komen voor het uitvoeren van het onderhoud. Wat kunt u doen als u een storing aan de cv-installatie heeft? Controleer eerst of:

- Er een melding bekend is van een warmte onderbreking;
- De radiator kranen geopend zijn en voldoende hoog staan;
- De ruimte regeling voldoende hoog staat;
- De buren een zelfde storing hebben;

Zijn bovenstaande punten gecontroleerd en de installatie blijft uit? Bel dan met bovengenoemd telefoon nummer: 088 - 8455 000.

Contact
Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het bewonersformulier of per telefoon: 088 - 8455 000 (lokaal tarief).