Wonen Noordwest Friesland

Woonkerngerichte dienstverlening met Feenstra

Foto pand Wonen Noord West FrieslandPer 4 januari 2016 voert Feenstra het onderhoud, beheer en storingsafhandeling van uw cv-installatie namens woningcorporatie Noordwest Friesland uit.


Over Feenstra

Feenstra is een landelijk opererende organisatie die al meer dan 68 jaar service, onderhoud en storingen onderhoud aan cv-installaties voor verschillende woningcorporaties verzorgd, waaronder Wonen Noordwest Friesland. De monteurs zijn allen woonachtig in de gemeenten van Wonen Noordwest Friesland, uw gemeente dus. Dit is wat we noemen, lokaal de taal spreken, met kennis en kunde.

Feenstra heeft vestigingen in Drachten en Groningen waar u als bewoner contact mee zal krijgen. De vestigingen zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u via een centraal telefoonnummer: 088 - 8455 000 (lokaal tarief). U kunt bij onze collega’s terecht voor het aanmelden van storingen en het eventueel verzetten van een geplande onderhoudsbeurt aan uw cv-installatie.

Uw cv-ketel onderhoud bij Wonen Noordwest Friesland

Recentelijk is een contract getekend met Wonen Noordwest Friesland om de komende jaren uw verwarmings- en warm waterinstallatie te onderhouden en storingen zo snel en goed mogelijk op te lossen. Immers, iedere storing is er een teveel. Daarom dient uw cv-installatie één keer in de twee of drie jaar gecontroleerd en onderhouden te worden, om te zorgen dat u altijd warm water en een goed functionerende verwarming heeft. Onze monteurs zullen daarom één keer per twee of drie jaar voor een onderhoudsbeurt bij u langs te komen.

Feenstra zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart als we langskomen voor een servicebeurt aan de cv-installatie. We sturen u minimaal twee weken voor de geplande datum een datum en dagdeel waarop de servicebeurt is gepland. U kunt dan ruimschoots voor deze afspraak rekening houden met de komst van onze monteur. Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om thuis te zijn, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer wat vermeld is in de brief.

Contact
Voor alle vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via het bewonersformulier of per telefoon: 088 - 8455 000 (lokaal tarief).