Woonvisie

Feenstra voert dakisolatie uit voor Woonvisie. Uw corporatie en Feenstra werken al geruime tijd met elkaar samen. Vele woningen zijn inmiddels voorzien van dakisolatie. Een bewuste keuze die Woonvisie heeft gemaakt voor u. Dakisolatie zorgt niet alleen voor een comfortabele leefzolder, ook het geluid en vocht zal minder worden in huis. We hebben voor u de meest voorkomende vragen alvast voor u samengesteld. Wilt u alvast weten wat dakisolatie voor u betekent?  Neem dan contact met ons op:

Contactformulier:  het bewonersformulier
Telefoon:                088 - 8455 000 (lokaal tarief)

Heb ik veel overlast door de werkzaamheden?
Nee. Feenstra is al meer dan 30 jaar actief in het isoleren van woningen. Uw corporatie heeft ons geselecteerd daar er minimale overlast mag zijn voor u tijdens het isoleren. Feenstra zorgt ervoor dat voor aanvang van het werk met u wordt doorgesproken en is binnen een werkdag klaar. Hierna heeft u een schone zolder welke u direct in gebruik kan nemen. U heeft dus enkel 'last' van vakmensen op zolder tijdens de dag zelf.

Ik wil graag dakisolatie. wat moet ik nu doen?
U kunt direct contact opnemen met uw contactpersoon bij Woonvisie.

Er ligt best veel op mijn zolder, wat moet ik ermee?
Feenstra komt ruim van tevoren een dag met u afspreken wanneer de dakisolatie kan worden toegepast. U heeft dan ruimschoots de tijd om de spullen ergens anders te leggen. Mocht het toch zijn dat er spullen moeilijk te verplaatsen zijn, dan kan er voor gekozen worden om de dakisolatie in twee halve dagen aan te brengen.

Waarom kiest Woonvisie voor dakisolatie?
De corporatie ziet bij veel huurders een zolder gebruikt worden als opbergzolder. Door het toepassen van dakisolatie krijgt u er een enorme woonruimte in het huis bij. U kunt deze zolder gebruiken als extra kamer, hobbyruimte of logeerkamer. Deze vorm van isolatie vindt uw corporatie daarom de grootste voordelen opleveren voor de huurders.

Bespaar ik zoveel met dakisolatie? hoe kan dat?
Door het isoleren van het dak stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.

Bespaar ik op energie met dakisolatie?
De energiebesparing is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning. Warmte gaat het eerst naar buiten op het hoogste punt van het huis.

Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van binnen dakisolatie?
Woonvisie heeft Feenstra geselecteerd als haar partner om dakisolatie toe te passen in de woningen. Hiervoor zijn er afspraken gemaakt. De corporatie zal de opdracht verstrekken en de betaling voor haar rekening nemen. U kunt contact opnemen met woonvisie om uit te zoeken wat dakisolatie voor uw huur betekent.

Komt mijn woning in aanmerking voor dakisolatie?
In de meeste gevallen is het mogelijk om een dak te isoleren. U dient wel altijd in eerste instantie contact op te nemen met uw corporatie. Voor woningen geldt wel dat wij uitsluitend woningen met een schuin dak isoleren. Dit doen wij aan de binnenzijde.

Heb ik overlast als er dakisolatie wordt aangebracht in mijn woning?
Het aanbrengen van binnendak isolatie is geen grote verbouwing. Bij een dak van gemiddeld 60m2 kunnen de werkzaamheden in één dag worden afgerond. uw corporatie heeft Feenstra isolatie als vaste partner. Daar we de woningen kennen, worden de werkzaamheden vakkundig en binnen een werkdag afgerond, zonder enige overlast.

Vragen? Neem dan contact met ons op.
Contactformulier: het bewonersformulier

Telefoon: 088 - 8455 000