Geiser onderhoud: zorgeloos en veilig

Voor een geiser is periodiek onderhoud belangrijk voor een zorgeloos gebruik. Niet alleen om storingen te voorkomen. Maar ook om te zorgen dat er geen levensgevaarlijke hoeveelheid koolmonoxide in de ruimte vrijkomt. Laat uw gesloten geiser onderhouden door Feenstra, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wat zit er in een geiser onderhoudscontract?

AbonnementService en Onderhoud BasisService en Onderhoud All-in
Prijs per maand € 2,46 € 4,61
2-jaarlijks onderhoud aan gesloten geiser . .
Hulp bij storing . .
Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt . .
Uurloon bij reparatie . .
Materiaalkosten bij reparaties . .
Afsluiten? Bel onze Klantenservice  Bel 088 8455 000  Bel 088 8455 000

Wat is een gesloten geiser?

Bij een gesloten geiser wordt het water verwarmd door het verbranden van gas. De lucht die hiervoor nodig is wordt van buiten aangevoerd via een concentrische buis. Hierdoor is de kans dat er rookgassen of CO vrijkomt in de ruimte waar de geiser hangt verwaarloosbaar. Hiermee voorkomt u de kans op koolmonoxidevergiftiging. 

Geiser onderhoud afsluiten

Een serviceabonnement voor een geiser kan alleen in combinatie met een serviceabonnement voor een cv-ketel of luchtverwarming worden afgesloten. Service en Onderhoud All-in voor uw geiser kan alleen afgesloten worden voor toestellen die niet ouder zijn dan 9 jaar. Wilt u een aanvullend serviceabonnement afsluiten voor uw geiser? Bel met onze Klantenservice: 088 8455 000 en wij helpen u graag verder. 

Gebruik uw geiser veilig:

  • Ventileer uw huis goed
  • Hang een koolmonoxidemelder op in de buurt van de geiser
  • Laat een open geiser jaarlijks onderhouden en een gesloten geiser tweejaarlijks

Op de sticker op uw geiser kunt u zien wanneer er voor het laatst onderhoud is geweest.

Nieuwe geiser nodig?

Feenstra plaatst, verkoopt en onderhoudt om veiligheidsredenen alleen gesloten geisers. Elke geiser heeft specifieke eigenschappen, daarom is het goed om voorafgaand aan de aanschaf van een geiser u goed te laten informeren. Feenstra helpt u graag met vrijblijvend en vakkundig advies over de juiste keuze.

Gratis advies nieuwe geiser