Utiliteit & Specials

Utiliteit bij Feenstra verleent service aan diverse klanten zoals Verenigingen van eigenaren, vastgoed partijen, kleine zorginstellingen en woningbouw coöperaties. Daar draagt Utiliteit zorg voor de onderhoudsstrategie en aanpak van diverse type collectieve installaties.

Onze aanpak

Onze aanpak maakt dat wij installaties inzichtelijk maken waardoor deze efficiënt beheerd kunnen worden en onverwachte storingen en investeringen worden voorkomen. Hierbij kijken wij naar continuïteit ofwel leveringszekerheid, wettelijke richtlijnen ofwel SCIOS eisen en door middel van inventarisatie kunnen wij samen met u de budgettering voor de komende jaren bepalen. 

Ook onze kennis van de uitvoering van de warmtewet maakt de afdeling Utiliteit een volwaardige gesprekspartner voor uw installatie.

Feenstra Utiliteit ook in uw organisatie?

Vaste teams per regio

Binnen Utiliteit hebben wij per regio vaste teams om een langdurige samenwerking te onderhouden, waarbij veiligheid, kwaliteit, kostenbeheersing en verduurzaming belangrijke speerpunten zijn. Onze samenwerking kan op diverse wijzen worden ingevuld waarbij wij tot een all-In contract kunnen komen. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door samen te werken met onafhankelijke keuringsinstanties die onze onderhoudsverplichting inspecteren en controleren.

 Utiliteit en specialsUtiliteit

"Zorgcomplexen en andere grote gebouwen beheren we al jaren op afstand. Bij sommige gebouwen kijken we alleen mee. We houden bijvoorbeeld de cv-ketels in de gaten en bij problemen gaat er een monteur langs. Bij andere gebouwen bedienen we de installatie op afstand."

"We zorgen ervoor dat de installatie zo efficiënt mogelijk draait: met het beste rendement en dus met minimaal energieverbruik. Het kan de cv-ketel zijn, maar we beheren ook gebouwen waar we per ruimte de verwarming, ventilatie, airco, zonwering en verlichting kunnen regelen. Van al deze installaties weten we wanneer er storingen zijn en wanneer ze onderhoud nodig hebben. De eigenaar van het gebouw hoeft zich nergens zorgen over te maken."
Herman Kip, technisch adviseur bij Feenstra

Neem direct contact op met onze U&S regio teams:

U&S Regio Heerhugowaard

tel: 072-5764696

U&S Regio Drachten 

tel: 0512-541200

U&S Regio Capelle a/d IJssel

tel: 010-2640012