• Gasloos
  • Stadsverwarming

Ymere Garstkamp

248 woning aansluiten stadswarmte Nuon

Opdrachtgever: Ymere Ymere

Comakership is gericht op het delen van kennis om zo gezamenlijke doelen te behalen en de processen continu te verbeteren. Controle en beheersing van de aanbieders maakt plaats voor loslaten en vertrouwen. Het accent verschuift van techniek naar het gehele proces.

Feenstra comaker van Woningcorporatie Ymere

Comakers hebben intensief contact met elkaar, maken de prestaties transparant en sturen deze waar nodig bij. In plaats van beoordeeld te worden op prestaties, gaan partijen een langdurige samenwerking aan die gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. 

Voor project Garstkamp, 248 senioren woningen, hebben Era Contour, Smit Elektrotechniek en Feenstra nauw samenwerkt. Era Contour heeft de gehele schil aangepakt; isolatie, kozijnen en alle bouwkundige werkzaamheden. Smit heeft de elektra aangelegd. Feenstra heeft de bestaande cv-ketels verwijderd, het gehele leidingwerk van zowel cv- als tapwater vervangen, alle woningen voorzien van een warmte-afleverset, radiatoren vervangen en de mechanische ventilatie vervangen. Ook is de luchtbehandelingskast voor de commerciële ruimten vervangen voor een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning. Resultaat van dit project is een complex met gasloze woningen.

"Ymere heeft samen met Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) een unieke meetmethodiek ontwikkeld voor het meten van Klanttevredenheid, Meten op Maat, voor zowel interne processen als samenwerking met de comakers. Kern van de methodiek is dat het oordeel van de klant bepalend is en niet de processen of afdeling. Doel is het aantal enthousiaste klanten te vergroten en het aantal kritische klanten omlaag te brengen.  De W&C (Warmte & Comfort) partners zijn veruit koploper binnen de Ymere organisatie en zijn in staat middels ‘learning by doing’ en het doorvoeren van procesverbeteringen de klanttevredenheid nog verder te verhogen".
Relatie- en inkoopmanager Ymere

 

Projectleider

Vincent Stuip

Feenstra biedt tal van mogelijkheden voor een gezonde en veilige woning; samen komen we tot de invulling die het beste aansluit bij uw huurders of bij u zelf als consument!

06 - 42311812

Kenmerken project

  • Werk: Serviceflat aansluiten stadsverwarming
  • Plaats/regio: Amsterdam Z.O.
  • Startdatum: mei 2017
  • Einddatum: mei 2018
  • Opdrachtgever: Ymere
  • Aantal woningen/eenheden: 248
  • Provincie: Noord-holland

Samenwerkingen