• Zon - PV

PV panelen Wonen Limburg

527 woningen voorzien van eigen energiecentrale

Opdrachtgever: Wonen Limburg Wonen Limburg

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Zij beheren 26.000 woningen in het zonnige Limburg

Dit is één van de energetica projecten van Wonen Limburg

Hierin worden duurzame voorzieningen aangebracht zoals nieuwe daken, nieuwe kozijnen, spouwisolatie, vloerisolatie en PV panelen. Er is speciale aandacht voor label verbetering. Wonen Limburg en Feenstra hebben al jaren een goede samenwerking op gebied van cv-installaties. Vanuit deze samenwerking is Feenstra één van de partijen die aan deze energetica projecten werkt en woningen van PV panelen voorziet en de meterkast geschikt is gemaakt met een elektra trace.

pv 527woningen limburg1     527 woningen PV panelen Limburg

De scope van dit project betrof in 1e instantie 525 woningen in 2017, waarbij Feenstra 368 woningen voorzag van 8 PV panelen per woning. Medio 2018 zijn er nog mutatiewoningen en vraaggestuurde woningen bijgekomen, gemiddeld zijn dit zo’n 300 woningen op jaarbasis. Met mutatiewoningen zijn de woningen die nog gedaan kunnen worden i.v.m. verhuizingen oude/nieuwe huurder en bij de vraaggestuurde woningen heeft de huurder zelf PV-panelen aangevraagd bij Wonen Limburg.

Feenstra heeft hier een toekomst gericht systeem geplaatst klaar voor eventuele gasloze toekomst
Dave Meuken, Feenstra

Projectleider

Roger Aarts

Feenstra zorgt zowel in de zakelijke als ook de consumentenmarkt voor een Duurzaam, Comfortabel, Veilig en Gezond woonklimaat. Wij zorgen dat de bewoner verbonden wordt met de techniek in huis.

06 - 41659390

Kenmerken project

  • Werk: PV panelen 527 woningen 6/8 panelen
  • Plaats/regio: Venray
  • Opdrachtgever: Wonen Limburg
  • Aantal woningen/eenheden: 527
  • Provincie: Limburg

Samenwerkingen