Menu

Alarmsysteem Compleet, ZOMERACTIE 3 maanden gratis

Alarmsysteem: € 30,50 per maand

Met Feenstra AlarmCompleet bent u 5 jaar lang goed beveiligd tegen inbraak. Het alarmsysteem is aangesloten op een meldkamer die dag en nacht bemand is. Als het alarmsysteem afgaat, krijgt u een telefonische melding van het alarm en bij nood schakelt de meldkamer hulpdiensten in.

 • Agility basisstation alarmsysteem
 • 1 bewegingsmelder
 • 2 magneetcontacten voor raam of deur
 • 1 bedieningspaneel (lcd)
 • Vakkundige installatie (+ € 99,-)

AlarmCompleet nu aanvragen  

AlarmCompleet biedt u:

 • Professionele installatie incl. installatiecertificaat
 • Beveiligde verbinding met bemande meldkamer
 • Veilig bij sabotage-, wifi- en elektriciteitsstoringen

vlinderZomeractie
Oók voor het beste alarmsysteem thuis. Bestel nu AlarmCompleet en krijg tijdelijk 3 maanden gratis. Uw voordeel loopt op tot wel € 91,50.

 • 8.4/10
 • 141 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 94% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Bemande meldkamer

Het draadloze alarmsysteem van Feenstra is aangesloten op een bemande meldkamer in Nederland. Daar waakt 24 uur per dag een team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale hulpdiensten inschakelen.

Bekijk foto’s van de bewegingsmelder

U kunt kiezen voor een upgrade naar AlarmCompleetPlus. Dan ontvangt u naast het huisbeveiligingspakket ook een bewegingsmelder met fotocamera. Als het alarmsysteem aan staat en een beweging ziet, neemt de onopvallende camera snel achter elkaar drie foto’s. Deze beelden kunt u via de app bekijken en worden veilig opgeslagen op een externe server. Via de app kunt u bovendien op elk gewenst moment foto’s maken met de fotocamera van de bewegingsmelder.
De upgrade naar AlarmCompleetPlus kost € 6,00 per maand extra.

AlarmCompleetPlus aanvragen

Bedien uw alarmsysteem via een app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een component leeg is. Heeft u ook een camera geïnstalleerd, dan kunt u via de app foto’s maken en bekijken. (Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.)

“Nu de kinderen net het huis uit zijn, hebben we weer veel tijd voor onszelf. Lekker uit eten gaan of een weekend weg, dat doen we regelmatig. Om geen nare verrassingen te ondervinden als we thuiskomen, hebben we besloten om een alarmsysteem te laten installeren. We kunnen AlarmCompleet aan iedereen aanbevelen!”
Wim en Lenie Jansen, Groningen

Omdat ieder huis anders is

Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket. Wel kunt u het pakket van AlarmCompleet uitbreiden tot 32 componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Daar hoeft u niet bij aanschaf over te beslissen. U kunt dit bijvoorbeeld tijdens de montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. Die heeft deze componenten vaak al bij zich en kan ze meteen installeren. Wel zo makkelijk.

Bekijk alle componenten

Omdat uw alarmsysteem altijd moet werken

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via het mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Dankzij deze veilige manier van communiceren kunt u het systeem op afstand bedienen, via een telefoon (mobiel/vast) of via internet. Ook over de uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft uw alarmsysteem gewoon werken. En iedere 2 jaar komen wij langs voor een volledige check en onderhoudsbeurt van uw AlarmCompleet alarmsysteem.

AlarmCompleet liever kopen?

Dan betaalt u € 999,- voor het AlarmCompleet alarmsysteem. 

 • Inclusief installatie (t.w.v. € 99,-)
 • Inclusief 1 jaar aansluiting op bemande meldkamer
 • Inclusief 1 jaar 24/7 Service
 • Optionele uitbreiding met bewegingsmelder + fotocamera (Pircam)

AlarmCompleet kopen

Alarmsysteem Compleet Beveiliging

VCA REQ beveiliging logo UNETOVNI BORG beveiliging logo KvINL logo Kiwa logo Feenstra Beveiliging ACN logo Feenstra Meldkamer Pac