Prognotice

Prognotice software

Feenstra werkt met ‘Prognotice’. Dit is software waarmee we eenvoudig een MeerJaren OnderhoudsPlanning (MJOP) kunnen opstellen en bewaken, NEN2767 inspecties of 0-metingen uit kunnen voeren en snel een onderhoudscalculatie kunnen verzorgen. Zo brengen wij de onderhoudskosten gestructureerd in beeld, zorgen we ervoor dat taken gecontroleerd worden uitgevoerd en is het mogelijk budgetten precies af te stemmen. Veranderingen in uw systeem passen we op een flexibele manier aan in een nieuw scenario en wij zijn beter in staat om u pro-actief te adviseren.

Voordeel Prognotice

Groot voordeel van werken met Prognotice is dat mutaties die een monteur tijdens zijn werkzaamheden in zijn IPad doet, direct klaargezet worden in Prognotice. Onze medewerker op kantoor controleert en accordeert deze mutatie. Hiermee zijn de gegevens over de installaties altijd actueel. Dit maakt een MJOB accurater en helpt in combinatie met conditiemetingen bij het opstellen van de juiste vervangingsstrategie.

Benieuwd wat Feenstra voor uw organisatie kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak met een commercieel manager in uw regio. Contact opnemen. 

In combinatie met NEN2767 bieden wij:

  • Een specifieke analyse van de huidige ketelbestanden en de beschikbare storingsoverzichten.
  • Conditiebeoordeling van het gehele installatiebestand door inspectie bij elke onderhoudsbeurt (minimaal een keer per jaar).
  • Een evenwichtige verdeling van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden.
  • In gezamenlijk overleg een eenduidige opbouw van de MJOB, zodat de MJOB van Feenstra 1 op 1 over te nemen is in het systeem.