Menu

Alarmsysteem; Nu tijdelijk de eerste 3 maanden 50% korting!

Veilig wonen, dat wilt u toch ook?

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breidt deze zelf uit met extra componenten. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Feenstra geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Alarmsysteem actie 50

Voordelen alarmsysteem

Het alarmsysteem is veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U ontvangt een installatiecertificaat zodat u weet dat het systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd. Het systeem wordt aangesloten op de bemande meldkamer zodat indien nodig de hulpdiensten worden ingeschakeld. En door regulier onderhoud weet u zeker dat het alarm altijd werkt.

 • Zowel huren als kopen mogelijk
 • Eenvoudige bediening via app
 • Uit te breiden met extra componenten
 • 8/10
 • 257 beoordelingen
 • The Feedback Company
 • 89% van onze klanten beveelt ons aan.
 • Alle beoordelingen

Maak in 1 minuut uw alarmsysteem op maat

Elke situatie is anders. Denkt u na over het huren van een alarmsysteem? Maak hem dan zelf op maat zodat hij voldoet aan al uw wensen.

1/5
1 2 3 4 5
Nog niet alle vragen zijn beantwoord
Een ogenblik geduld a.u.b.

Liever een alarmsysteem kopen? Bekijk ons koop pakket in de webshop

 • Professionele installatie
 • Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen
 • Verbinding met bemande meldkamer
 • Eenvoudige bediening via de app

Bij Feenstra kunt u een alarmsysteem kopen of huren. Beide systemen kunt u tegen extra kosten uitbreiden met extra componenten om het systeem volledig op maat te maken. Ook wordt het alarmsysteem altijd door Feenstra geïnstalleerd. Zie de verschillen en kosten van elk pakket hieronder.

Alarm kopen

Alarm huren 1 jaar

Alarm huren 3 jaar

Basissysteem (centrale + 5 componenten)

Basissysteem (centrale + 5 componenten)

Basissysteem (centrale + 5 componenten)

1 jaar aansluiting op bemande meldkamer Aansluiting op meldkamer zo lang het contract loopt Aansluiting op meldkamer zo lang het contract loopt
1 jaar service & onderhoud bij storing Periodiek onderhoud & service bij storing Periodiek onderhoud & service bij storing
Het systeem is uw eigendom Na één jaar maandelijks opzegbaar Na drie jaar maandelijks opzegbaar
Eenmalig 975 euro, inclusief installatie Vanaf 33,75 euro per maand + eenmalige installatiekosten 299 euro
Actie: tijdelijk de eerste 3 maanden 50% korting!
Vanaf 33,75 euro per maand + eenmalige installatiekosten 99 euro
Actie: tijdelijk de eerste 3 maanden 50% korting!


Een alarmsysteem huren of kopen is beide mogelijk, net wat u prettig vindt. Feenstra geeft u graag vrijblijvend advies. Onze adviseur zal dan telefonisch contact met u opnemen en uw woonsituatie en wensen bespreken.

Vraag gratis advies aan

Het draadloze alarmsysteem van Feenstra is via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op onze eigen gecertificeerde bemande Nederlandse meldkamer. Daar waakt 24 uur per dag een professioneel team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarmsysteem af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, dan bellen de veiligheidsexperts met de door u aangewezen sleutelhouders. Dat kunnen bijvoorbeeld je buren, je familie of vrienden zijn. In noodsituaties zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een overval, inbraak of brand.

Meer over de meldkamer

Het alarmsysteem van Feenstra is uit te breiden met verschillende extra componenten, zoals bewegingsmelders met camera en rookmelders. Deze kunt u gelijk selecteren in onze webshop of in overleg met de monteur tijdens de installatie van het alarmsysteem. De beveiligingsmonteur heeft de componenten altijd op voorraad bij zich, waardoor de onderdelen gelijk op uw systeem kunnen worden aangesloten en geïnstalleerd.

Het overzicht aan componenten

Alarmsysteem appThuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw Feenstra alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle sensoren. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest of dat de batterij van een sensor leeg is. Heeft u ook een bewegingsmelder met camera, dan kunt u via de app foto’s maken van de ruimte waarin deze melder hangt en direct bekijken. Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.

Al onze beveiligingsproducten zijn REQ-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit heeft. Het is ook mogelijk een Borg-gecertificeerd alarmsysteem te laten installeren. Alleen erkende beveiligingsbedrijven zoals Feenstra kunnen die leveren. Met een Borg opleverbewijs krijgt u bij veel verzekeraars korting op de premie voor uw inboedelverzekering. Check vooraf bij uw verzekering wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Waarom moet u kiezen voor een gecertificeerd alarmsysteem in plaats van een zelf te monteren plug-and-play systeem? Het inbrekersgilde wordt steeds professioneler. Daarom zijn de alarmsystemen van Feenstra op meerdere manieren beschermd tegen sabotage. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere systemen in de markt. Als daarbij bijvoorbeeld de internet- of stroomverbinding wegvallen, is ook uw beveiliging weg.

Dit komt omdat de alarmsystemen van Feenstra via zowel het mobiele telefoonnetwerk (SIM) als via een internetverbinding (IP) communiceren. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde noodaccu. Ook is de verbinding met de bemande Nederlandse meldkamer extra beveiligd.

Ook van andere sabotagepogingen krijgt u direct een melding en kunt u actie ondernemen. Denk aan het onklaar maken van de meterkast of het van de muur trekken van een melder. Bovendien checkt het systeem regelmatig of de verbinding met onze bemande meldkamer nog correct werkt en of alle sensoren nog correct functioneren. Bij veel andere systemen in de markt kunnen sensoren verwijderd worden zonder dat het alarmsysteem reageert.

Vergelijk het alarmsysteem met de concurrenten

thema-veiligheid

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

 • Techniek Nederland
 • Feenstra Meldkamer Pac
 • KM req 260x100
 • KvINL
 • Borg certificaat beveiliging
 • ACN logo
 • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001