Incasso

Betalen met automatische incasso

Met een Automatische Incasso machtigt u Feenstra om eenmalig of regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, een afgesproken bedrag van uw rekening af te schrijven.  Zo betaalt u veilig, makkelijk en op tijd.

Incasso van een product

Heeft u een product van Feenstra aangeschaft, dan betaalt u deze na installatie via een eenmalige incasso. U hoeft dus geen cash geld in huis te hebben als Feenstra bijv. uw nieuwe cv-ketel komt installeren.

Incasso van een dienst

Huurt u uw cv-ketel of huisbeveiliging, dan betaalt u het overeengekomen bedrag per maand. Voor verwarming vindt de incasso vooraf per maand plaats. Bij beveiliging wordt er achteraf geïncasseerd.

Incasso van een serviceabonnement

Voor onze serviceabonnementen geldt dat de abonnementskosten 1x per kwartaal, vooraf, worden geïncasseerd.

Incasso was niet mogelijk? Dat kan een keer gebeuren.

U ontvangt van ons een betalingsherinnering. U heeft nu nog 14 dagen tijd om te betalen. Dit is wel uw laatste kans om zonder extra kosten te betalen.

Betaalt u niet binnen 14 dagen na de herinnering, dan krijgt u een incassobrief. We vertellen welke openstaande bedragen u nog moet betalen. En er staan nu ook incassokosten vermeld. Dit is écht de laatste mogelijkheid om te betalen. Zorgt u ervoor dat het bedrag plus de incassokosten binnen 14 dagen op onze rekening staan?

U kunt een keer niet betalen

Dat kan iedereen overkomen. Het is belangrijk dat u snel contact met ons opneemt. Wachten maakt het alleen maar duurder en samen zoeken wij een oplossing.