Verhuizen cv-ketel onderhoud

Verhuizing doorgeven cv-onderhoud

Bent u klant van Feenstra met een cv-ketel onderhoudscontract en wilt u ook in uw nieuwe woning van warmte en warm water genieten? Regel uw verhuizing via het verhuisformulier, zodat de overgang tussen het ServiceAbonnement op uw huidige adres en uw toekomstige adres vlekkeloos verloopt.

Verhuizing cv-ketel onderhoud regelen

Verhuizen cv-ketel onderhoud

Let op:

  • Gaat u verhuizen, maar weet u nog niet hoe u op uw toekomstige adres het onderhoud aan uw (warmte)installatie gaat regelen? Dan dient u uw huidige abonnement te beëindigen. Hoe u uw abonnement kunt beëindigen leest u hier.  Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van één maand en eventuele resterende contractduur.
  • Gaat u verhuizen en huurt u een cv-ketel, geiser of boiler op uw huidige adres? U kunt uw huurcontract beëindigen via het formulier ‘Beëindiging huurovereenkomst’.

Meer over verhuizen en uw ServiceAbonnement

  • Een serviceabonnement is altijd aan een (warmte)installatie op een bepaald adres gekoppeld. Gaat u verhuizen, dan verhuist uw huidige ServiceAbonnement dus niet mee. In plaats daarvan beëindigen we het abonnement op uw huidige adres, en sluiten we een nieuw ServiceAbonnement op uw toekomstige adres af.
  • Het ServiceAbonnement op uw huidige adres eindigt per de eerstvolgende factuurdatum. Omdat er per kwartaal vooraf geïncasseerd wordt, kunt u tot het einde van dat kwartaal gebruik maken van de diensten van Feenstra. Om een betalingsoverlap met uw nieuwe abonnement te voorkomen, bieden we u de eerste drie maanden van het nieuwe ServiceAbonnement gratis aan.
  • Geef uw verhuizing minimaal één maand van tevoren door. Dan hebben we voldoende tijd om alles voor u in orde te maken.
  • U ontvangt een bevestiging per e-mail van de door u doorgegeven verhuizing. Indien nodig neemt een van onze medewerkers contact met u op.