Wijzigingen Huisbeveiliging

Storing doorgeven

Heeft u onverhoopt een storing aan uw huisbeveiligingssysteem, of een alarmcomponent dat niet werkt? Neem dan direct contact op met onze beveiligingsadviseurs op telefoonnummer: 088 - 6660660 en e-mailadres service.beveiliging@feenstra.com.

Onderhoudsafspraak wijzigen

Heeft u een afspraak gepland met één van onze huisbeveiliging monteurs en wilt u de datum of tijd wijzigen? Dit kunt u telefonisch of per mail doen, tel: 088 - 6660650 of mail: planning.beveiliging@feenstra.com.

Wijzigingen doorgeven / contact

Wilt u wijzigingen doorgeven aangaande uw huisbeveiliging bij Feenstra? Dan kan dat via mailadres: info.beveiliging@feenstra.com. De beveiligingsadviseurs van Feenstra zullen u zo snel mogelijk van een reactie voorzien.

Veel gestelde vragen

Lees hier de veel gestelde vragen + antwoorden over huisbeveiliging, alarmsystemen en camerabewaking. Feenstra geeft als expert in beveiliging graag antwoord op al uw vragen. Mocht u uw vraag niet beantwoord zien, kunt u altijd bellen, tel: 088 - 6660666.

Opzeggen alarmsysteem / beveiligingcamerasysteem

U kunt het abonnement schriftelijk opzeggen door een email te sturen naar Opzeggingen.beveiliging@feenstra.com. U dient hierin de postcode en het huisnummer te vermelden van het pand waar het alarmsysteem zich bevindt. Daarnaast dient u uw klantnummer te vermelden in de email in verband met de verificatie van uw gegevens.

Voortijdige beëindiging lopend huurcontract huisbeveiliging

Opzegging voordat de initiële looptijd van de overeenkomst is verstreken, brengt kosten met zich mee.
Wij berekenen u dan een vergoeding in rekening uitgaande van de resterende huurtermijnen zonder daarbij rekening te houden met de kosten van service en onderhoud en/of meldkamer diensten. De vergoeding is afhankelijk van het type product dat u nu huurt en resterende termijnen.

Overzicht vergoeding

Feenstra huisbeveiliging certificeringen

  • Techniek Nederland
  • Feenstra Meldkamer Pac
  • KM req 260x100
  • Borg certificaat beveiliging
  • ACN logo
  • Kiwa gecertificeerd OHSAS 18001
  • InstallQ aantoonbaar beter Feenstra