Menu
Meer voor een warm huis

De nieuwe generatie
slimme thermostaat

Slim gebruik maken van uw cv-ketel?

Met de slimme thermostaat Honeywell Lyric T6 en de beheer op afstand dienst van Feenstra krijgt u volledig inzicht in het verbruik van uw cv-ketel. De Lyric is een nieuwe slimme thermostaat die het mogelijk maakt uw cv-ketel op afstand te laten monitoren. Zo weet u zeker dat uw ketel efficiënt en veilig werkt. Mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, neemt Feenstra contact met u op. Samen bepalen we wat de mogelijke of noodzakelijke vervolgstappen zijn. Dit kan een onderhoudsbeurt zijn of onze monteur die langs komt om de storing te verhelpen. En als we u bellen, hoort u gelijk wat de kosten hiervoor zullen zijn. Zo staat u nooit meer voor een verrassing.

Slimme actie € 295,- 

Met de Honeywell Lyric + monitoring krijgt u:

 • Honeywell Thermostaat Lyric T6 (bedraad) incl. App
 • Installatie van de thermostaat
 • APK PLUS cv-ketel onderhoud t.w.v. € 99,-
 • Inspectierapport cv-ketel
 • 1 jaar gratis monitoring

Nu aanvragen

1 jaar gratis monitoring

BESPAREN CIRKELGRIJS

Na het gratis eerste jaar, betaalt u €2,- per maand voor de monitoringservice. Ook hier geen verrassingen want u betaalt verder alleen voor de diensten die u afneemt. U zit nergens lang aan vast, na een jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Incl. APK Plus t.w.v. € 99,-

CV KETEL CIRKELGRIJSTijdens deze eenmalige keuring inspecteert Feenstra uw cv-ketel en voert gelijk een onderhouds- beurt uit. Na deze keuring monitoren wij 12 maanden uw CV ketel gratis zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Ieder kwartaal up to date

Feenstra icoon mailU ontvangt ieder kwartaal een status update van uw cv-ketel. Zo weet u zeker dat de ketel veilig functioneert, hoeveel branduren zijn er gemaakt en of er mogelijk iets moet worden gerepareerd.

Lyric + monitoring aanvragen

De Honeywell Lyric T6

honeywell lyric t6

De Honeywell Lyric T6 (bedraad) slimme klokthermostaat kan eenvoudig aan elke wand in de woonkamer geplaatst worden. Deze slimme thermostaat is zowel geschikt voor aan/uit als modulerende cv-ketels.

Daarnaast ondersteunt hij het OpenTherm-protocol. Download de gratis Honeywell-app op uw smartphone of tablet (iOS en Android). Vervolgens stelt u op de app of via het touchscreen eenvoudig het gewenste verwarmingsschema per dag in. De thermostaat is zelflerend. Hij weet na een week precies wanneer u wel en niet thuis bent.

Naast een handige app heeft deze thermostaat ook geofencing. Hierdoor staat hij altijd met uw smartphone in verbinding en schakelt de thermostaat de warmtebron automatisch in wanneer u binnen een bepaalde straal van huis bent.

De Lyric kunt u uitbreiden met de Lyric waterlekkage- en vorstdetector en Lyric WiFi beveiligingscamera voor binnenshuis.

APK Plus, cv-ketel keuring & onderhoud 

Uw cv-ketel wordt gekeurd op cruciale punten en de monteur meet de gasafvoer op giftige stoffen, de gasdichtheid, toestelbelasting en tapwatertemperatuur. Na de keuring ontvangt u een rapport en vakkundig advies voor behoud van uw cv-ketel.

Naast de keuring voeren wij direct een onderhoudsbeurt uit. Deze bestaat uit:

 • Reinigen van de warmtewisselaar.
 • Reinigen condens afvoersysteem van de ketel.
 • Afstellen volgens fabrieksvoorschrift.

Mochten extra kosten van toepassing zijn, krijgt u dit altijd vooraf te horen. Pas nadat u hiermee akkoord gaat zullen wij de werkzaamheden uitvoeren.

 

Monitoren van uw cv-ketel

Wij houden uw cv ketel in de gaten 24/7, wel zo'n rustig gevoel. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken hoe Feenstra met de data omgaat.

Wij verzamelen gegevens over het functioneren en het gebruik van het systeem. Deze data wordt door Feenstra in eerste instantie in anonieme vorm verwerkt en de data wordt los van uw klantgegevens opgeslagen. Op basis van verzamelde data en door Feenstra ontwikkelde algoritmen kunnen events, meldingen en informatie over het gebruik van de installatie met u worden gedeeld.

Om tot een zo goed mogelijke dienstverlening te komen wordt de data eventueel gecombineerd met externe bronnen zoals weersinformatie en informatie over uw woning. Feenstra stelt geen persoonlijke data beschikbaar aan derden, anders dan voor het uitvoeren van onze dienstverlening. Indien data door externe personen wordt verwerkt, dan heeft Feenstra met deze partijen een verwerkersovereenkomst gesloten waarin de veiligheid van uw data is overeengekomen.

Welke cv-ketels zijn geschikt voor de Honeywell Lyric thermostaat? 

Wilt u uw cv-ketel door ons laten monitoren en nooit meer voor verrassingen komen te staan, dient u wel één van de volgende ketels te hebben:

 • Intergas HRE
 • Intergas Kombi Kompact
 • Intergas Prestige
 • Remeha Tzerra
 • Remeha Avanta
 • Remeha Calenta

Honeywell Lyric aanvragen