‘De’ aardgasloze toekomstErnie van Dalen

- operationeel directeur

Ernie van Dalen, was van 2014 tot medio 2018 operationeel directeur bij Feenstra. Ernie is sinds zijn afstuderen op de energiebesparing van een papierfabriek in 1990, verantwoordelijk geweest voor vele energiebesparende en duurzame projecten in de installatiebranche. Het verbeteren van individuele- en teamprestaties ziet hij als een uitdaging in zijn werk. Daarnaast maakt hij zich sterk voor meer plezier in werk en leven, waarbij Ernie zijn omgeving uitdaagt bewuste keuzes te maken, zodat beslissingen weloverwogen genomen worden.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Theo Gruijters
  Theo Gruijters 2 jaren geleden

  Waar blijft de realiteit?? Wij zijn al 2 jaar voor 90 procent van het gas af... en verwarmen onze grote zeer goed geïsoleerde vrijstaande woning met elektrische apparaten. Simpel door 22 zonnepanelen. Ons energieverbruik is plm. 50 euro voor warm water...p.mnd. LED-Apparaten doen de rest.. Het verzwaren van de meterkast (ENEXIS )naar 35 amp. is gratis...Het plaatsen van een warmtepomp is ons door veel installateurs voorlopig afgeraden.. Graag commentaar hierop, Groetjes!!

  • Gravatar for Feenstra Webcare
   moderator
   Feenstra Webcare Theo Gruijters 22 maanden geleden

   Beste meneer Gruijters,

   Zo te lezen bent u al goed op weg richting de energietransitie. #gasloos Rondom de energietransitie zijn er veel vragen en ons doel is om iedereen zo goed en breed mogelijk hierover te informeren. De realiteit is dat op dit moment niet iedere woning geschikt is voor een warmtepomp. Klik op de volgende link https://www.feenstra.com/warmtepomp/warmtepompcheck/ om te bekijken of uw woning geschikt is.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare