‘De’ aardgasloze toekomst

Steeds meer nieuwbouwwijken worden aangelegd zonder gasaansluiting, maar ook in de bestaande bouw wordt steeds vaker nagedacht over gasloze oplossingen. Niet alleen de overheid en de industrie zijn hiermee bezig. Ook bewoners beginnen zich te roeren. In de media wordt er volop over geschreven. In dit artikel de visie van de installatiesector op dit fenomeen. Is volgens de installatiesector de toekomst inderdaad gasloos? Hoe snel gaan die ontwikkelingen? Wat betekent dit voor de branche en voor bewoners?

Dit artikel verscheen eerder op de 13 oktober op de website van Gawalo.

Ernie van Dalen

Meer van Ernie van Dalen

— operationeel directeur

Ernie van Dalen, was van 2014 tot medio 2018 operationeel directeur bij Feenstra. Ernie is sinds zijn afstuderen op de energiebesparing van een papierfabriek in 1990, verantwoordelijk geweest voor vele energiebesparende en duurzame projecten in de installatiebranche. Het verbeteren van individuele- en teamprestaties ziet hij als een uitdaging in zijn werk. Daarnaast maakt hij zich sterk voor meer plezier in werk en leven, waarbij Ernie zijn omgeving uitdaagt bewuste keuzes te maken, zodat beslissingen weloverwogen genomen worden.

Ernie van Dalen

Wat vindt u van dit artikel?


Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Reacties

 • Theo Gruijters 18 maanden geleden

  Gravatar for Theo Gruijters

  Waar blijft de realiteit?? Wij zijn al 2 jaar voor 90 procent van het gas af... en verwarmen onze grote zeer goed geïsoleerde vrijstaande woning met elektrische apparaten. Simpel door 22 zonnepanelen. Ons energieverbruik is plm. 50 euro voor warm water...p.mnd. LED-Apparaten doen de rest.. Het verzwaren van de meterkast (ENEXIS )naar 35 amp. is gratis...Het plaatsen van een warmtepomp is ons door veel installateurs voorlopig afgeraden.. Graag commentaar hierop, Groetjes!!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  • moderator

   Feenstra Webcare Theo Gruijters 16 maanden geleden

   Gravatar for Feenstra Webcare

   Beste meneer Gruijters,

   Zo te lezen bent u al goed op weg richting de energietransitie. #gasloos Rondom de energietransitie zijn er veel vragen en ons doel is om iedereen zo goed en breed mogelijk hierover te informeren. De realiteit is dat op dit moment niet iedere woning geschikt is voor een warmtepomp. Klik op de volgende link https://www.feenstra.com/warmtepomp/warmtepompcheck/ om te bekijken of uw woning geschikt is.

   Met vriendelijke groet,
   Feenstra Webcare

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.