De snelle opmars van domotica

De toekomst van uw huis
John van den Dungen

- Regiomanager

John van den Dungen is regiomanager bij Feenstra. John onderzoekt voortdurend hoe diensten van Feenstra op het gebied van beveiliging, ventilatie en verwarming elkaar kunnen versterken. Daarmee probeert hij het leven van de Feenstra-klant energiezuiniger, comfortabeler en veiliger te maken. John is getrouwd met Gemma en vader van Dione en Jolein. Hij is geïnteresseerd in duurzaamheid, loopt regelmatig hard en mag graag tegen een berg op fietsen.


Wat vindt u van dit artikel?

Meer over deze tags


Plaats reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

* verplichte velden

Reacties

 • Gravatar for Jacques Heemskerk
  Jacques Heemskerk 4 jaren geleden

  Ik ben geïnteresseerd in een zeer eenvoudige toepassing van domotica. Ik heb een vakantiehuisje met centrale verwarming (Nefit-Trendline-HRC-25-CW4-30-CW5) maar zonder vaste internetmogelijkheid. Toch wil ik in de winter en in het vroege voorjaar mijn huisje alvast warm stoken voor ik ernaar toe ga.
  Als ik google vind ik wel goedkope GSM relais waarmee ik op afstand eenvoudig vanaf mijn mobieltje iets kan aan of uit schakelen, maar ik vind geen eenvoudige combinatie van GSM-relais met simpele thermostaat. Zijn er zulke producten? Zou ik die parallel aan kunnen sluiten op de ketel zodat ik de reeds aanwezige, laagstaande, kamerthermostaat kan bypassen?
  Zou dat werken met de IoT SIM kaarten waarmee o.a. T-mobile binnenkort komt?
  Bedankt voor een reactie.
  Ik